Rhino Horn Neusspoeler

Door Kimberley dec29,2017
Rhino Horn Neusspoeler

Rhino Horn Neusspoeler. Ik kreeg van de week een neusdouche binnen. Ik gebruik deze neusdouche nu een aantal weken. Waarom gebruik ik dit en hoe gaat zoiets in zijn werk? Vandaag leg ik je allemaal uit. Ik heb deze neus spoeler via internet gekocht en ik vond het wel interessant voor jullie om hierover te schrijven en wat informatie te delen met jullie volgers. Lees en kijk je mee naar mijn verhaal over de Rhino Horn Neusspoeler.

Waarom ik de neus spoeler gebruik heb ik een tijdje terug in een video verteld. Deze video kun je hier terug kijken als je zou willen. In deze gehele video leg ik ook uit wat er precies aan de hand is en wat ze na twee jaar eindelijk bij me hebben gevonden. Mocht je hierover nog vragen of juist tips hebben. Laat het me dan weten!

Wat hebben ze gevonden dan? Ze hebben een chronische aandoening gevonden in mijn bijholtes slash voorhoofdholte. Hiermee moet ik dus mijn hele leven doen. Voor de één klinkt dit heel simpel en kunnen hiermee leven. Ik heb hier alleen iets meer moeite mee. Maar om alles zo dragelijk mogelijk te maken gebruik ik op advies van de KNO arts dus een neusdouche. Hieronder vertel ik precies hoe dit gekke ding in zijn werk gaat.

Rhino Horn Neusspoeler

Hoe werkt zoiets? In de video laat ik zien hoe het werkt, maar uitleggen is ook wel handig. Als eerste doe je in het maatlepeltje wat zout. Gewoon wat keukenzout. Dit kun je kopen in iedere winkel. Schep echt vanuit het maatlepeltje. Teveel zout is ook niet oké. Doe dit zout dan in de neusdouche, voeg er 37 graden warm water aan toe (ik doe dit echt puur op gevoel), roer het door en zet het tegen je neusgat aan. Je moet dit uiteraard niet ertegen aan drukken, anders geeft het druk en dan komt er door de druk geen water meer uit. Hoe verder dan?

Rhino Horn Neusspoeler

Je houd je hoofd schuin, zet de douche erop en het loopt door je neusholtes heen. In het begin is dit echt een rot gevoel en wil je direct stoppen. Het lijkt alsof er zwembad water in je neus zit wat je er niet uit krijgt. Heel akelig! Door de zoutoplossing spoel je je neus helemaal schoon. Je voelt ook dat het echt door je holtes heen gaat. Daarna doe je het andere neusgat en ook hierbij hou je je hoofd schuin. Nu zal er misschien vuil uitkomen.

Rhino Horn Neusspoeler

Dat er vuil mee uitkomt is erg goed en ook de bedoeling. In het begin had ik dit zelf helemaal niet, omdat mijn neus denk ik nog moest wennen. Nu, een paar weken later, komt er echt van alles mee en vooral veel snot en slijm. Dat moet er juist uit bij mij om mijn holtes schoon te krijgen omdat ik een flinke ontsteking heb zitten.

Eindresultaat: Ik ben echt enorm blij met deze neusdouche. Het helpt mij echt heel erg en mijn holtes worden heel erg schoon. Aangezien ik een chronische aandoening heb moet ik dit mijn hele leven gebruiken! Ook omdat ik allergieën heb, moet ik dit blijven gebruiken om mijn neus schoon te houden. Helaas! Ik moet er wel even bij zeggen dat dit niet het hele probleem METEEN oplost. Ik heb er nog steeds last van, maar véél minder! Tien januari 2018 moet ik terug voor controle en ik zal jullie op de hoogte houden via mijn YouTube kanaal en blog.

Vergeet je daarom niet te abonneren op mijn YouTube kanaal en mijn blog! Op mijn blog kun je door middel van je in te schrijven rechts in de kolom je e-mail achterlaten. Zo ontvang je bij iedere nieuwe post een e-mail! ❤

Dit bericht is niet gesponsord! 

Related Post

22 gedachten aan “Rhino Horn Neusspoeler”
  1. Ja het is heel heftig geweest en super moeilijk om het iemand te laten begrijpen als je niet voelt wat ik voel en meemaak. Maar gelukkig helpt dit enorm!

 1. Interessant! Ik heb zelf chronisch last van een verstopte neus. Ik spray me een ongeluk om voldoende lucht te krijgen. Bovendien heb ik ook een verzameling allergieën. Misschien is dit ook wel een goede voor mij. Dankjewel voor het delen!

  1. Ik ben sinds van de week aan het neusspoelen op aanraden van de longarts. Jeetje wat vies is dat. Net alsof je overgegeven hebt. Is dat normaal?

   1. Via de longarts? Oke, apart. Nooit van gehoord. Loop zelf ook bij de longarts, maar hij heeft me dit nog nooit aangeraden. Wellicht heb jij iets anders als dat ik hem natuurlijk. Ummm, als je veel snot of slijm hebt kan het er indd vies uit ziet, maar als je neus schoon is komt er eigenlijk niets uit. Ik ben nu erg verkouden (alweer) en als ik mijn neus spoel komt er veel snot mee. Maar merk zeker dat het verlicht en heerlijk is dat het eruit is. Ik weet niet of ik zo je vraag goed heb beantwoord, zo niet, hoor ik het graag.

  1. Ja gelukkig wel anders deed ik mezelf echt wat aan. Heb het zo zwaar gehad ermee. En voor iemand anders is het lastig te begrijpen! X

 2. Mijn vader probeert me soms sijn hoorn te laten gebruiken, als ik nog maar een keer snif of mn neus ophaal. Maar andermans hoorn gebruiken vind ik ronduit vies. Vooral omdat hij de hoorn nooit uitkookt. Moet dat eigenlijk?

  1. Uitkoken weet ik niet. Daar heb ik de KNO niet over gehoord. Ik denk dat het dan smelt? Ik weet het niet zeker, maar kokend water doe ik er wel in en laat het even afkoelen (een laag) de rest doe ik er koud bij zodat het dragelijk is voor je neus. Ik test dit op mijn pols. Maar uitkoken, poeh dan zou je op internet moeten zoeken. Ik heb werkelijk geen idee. Maar je kan beter een eigen hoorn kopen. Ze kosten 12,50.

 3. Op de afbeelding zie ik dat je het verkeerde type zout gebruikt. Zout met jodium geeft namelijk meer irritatie.
  Het is de bedoeling dat je zout zonder jodium gebruikt.
  Jozo Naturel tafelzout in blauwe verpakking is het juiste zout en bevat geen jodium.

  1. Hallo Alexander,

   Bedankt voor de tip, maar ik heb echt altijd deze zout gebruikt en nooit last gehad van irritaties. Maar ik ga het eens proberen!

   Groetjes Kimberley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *