Lifestyle Kimberley bestaat VIJF jaar + WIN ACTIE!

Door Kimberley jun21,2019
Lifestyle Kimberley bestaat VIJF jaar + WIN ACTIE!

Je ziet het in de titel: Lifestyle Kimberley bestaat VIJF jaar + WIN ACTIE! Hoe ben ik begonnen én het belangrijkste WAT ga ik weggeven? Je ziet het natuurlijk in dit nieuwe blog vandaag. Zeventien juni tweeduizend veertien ben ik begonnen met bloggen en mijn Youtube channel. Ik was eerder al begonnen op een gratis WordPress pagina, maar na een tijdje heb ik dit omgezet in een échte blog.

Vroeger schreef ik alles op in een dagboek toen ik een jaar of 10 was. Erg vroeg al. Later ging ik er een Word bestanden van maken zodat ik het uitgetypt had. Ook hield ik alles bij wat ik gedaan had. Mijn vader deed / doet dit ook en hij zei altijd dat ik dat van hem heb. Eigenlijk heeft hij wel gelijk.

Ik had eerlijk gezegd nooit gedacht dat ik dit zolang zou volhouden en ik dacht dat het maar een “fase” was. Nee het groeide uit tot een echte hobby. Een leuke, relaxte en fijne hobby. Ik heb echt ontzettend veel artikelen geschreven voor jullie en enorm veel video’s gemaakt op mijn YouTube kanaal. Er zijn mensen die mij al vanaf het ALLER eerste begin volgen. Ik hou van jullie! Ik ben echt zo vaak van schema veranderd in die vijf jaar. Maar in de afgelopen tijd heb ik wel een vast en strak schema. Al liep ik de laatste maand wel érg achter met alles door omstandigheden. But i’m back! ❤

Lifestyle Kimberley heb ik ergens in tweeduizend zestien ingeschreven bij de KVK, mijn baan opgezegd en fulltime gaan bloggen en video’s gaan maken. Dit was om te zien of ik dit leuk zou vinden, omdat ik dit enorm graag wilde doen en wilde meemaken. Na twee maanden werd ik het echt helemaal zat. Ik wilde gewoon weer werken, ben een baan gaan zoeken en dit gewoon als hobby gaan doen. Sinds een lange tijd komt er consequent twee keer per week een artikel online en kunnen jullie genieten van mijn persoonlijke artikelen en vlog’s. Ik hoop dat jullie ervan genieten!

Door naar de grote win actie!

Hieronder kun je mijn video zien die ik heb opgenomen voor de WIN ACTIE. Ik zou hieronder even op een rijtje zetten wat HEEL belangrijk is om te weten. Het staat ook onder de video beschreven….

– Je stemt toe dat er wordt gevlogd deze dag.

– Je hebt toestemming van je ouders (onder de 18).

– Chelsey gaat niet mee. Je gaat alleen met mij! Ik heb zelf een abbonement.

– Je bent bereid om met eigen vervoer naar de Efteling te komen en weer terug te gaan.

– Ik kies samen met de twee winnaars een datum uit om af te spreken in de Efteling.

– De 2 winnaars krijgen op mijn kosten 1 maaltijd mét drinken.

– 8 juli maak ik de winnaars bekend!

– Je volgt mij op: Instagram en YouTube en plaatst onder de video een reactie dat je mee doet en waarom jij met mij naar de Efteling wil. En vergeet je INSTAGRAM naam niet te vermelden in de reactie en zet je abonnement openbaar anders kan ik niet zien dat JIJ geabonneerd bent op MIJ!

NU kun je echt mee doen! (bekijk video)

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *