Uitslag van de Sweakers WIN ACTIE

WIN ACTIE: Sweakers anti-slip

Uitslag win actie Uitslag van de Sweakers WIN ACTIE. Zoals jullie weten heb ik op vijf juni een leuke win actie voor jullie op de blog gezet. Je kon hele leuke dingen winnen voor je kind(eren). Helaas hebben er niet veel mensen mee gedaan, terwijl deze Sweakers en of badkleding super fijn is. Ik gebruik ze zelf ook allemaal! Er kan er maar 1 de winnares zijn en die ik ga bekend maken vandaag! Ben je benieuwd of jij hebt gewonnen? Kom!

Ik zal hier de redenen uitleggen waarom de Sweakers zo fijn zijn en erg handig! De Sweakers anti-slip footwears zijn speciaal gemaakt om je kind veilig te laten spelen bij het zwembad. Het heeft verschillende soorten designs en kleuren voor zowel jongens als meisjes. Voorkom dat jouw kind een glijpartij meemaakt door deze mooie antislip sokken aan te schaffen. Geef jouw kind, maar ook jezelf als moeder een veilig gevoel. Bekijk ’t hier!

Wat moest je doen om mee te doen?

– Deel dit bericht OPENBAAR op FB & TAG lifestylekimberley
– Plaats een reactie onder deze post dat je gezellig mee doet.

Extra kans maken?
Volg mij op Instagram (vermeld even onder welke naam)

Wat kun je winnen:
– 2 paar Sweakers
– 1 paar Sweakers en een zwembroek of bikini

Stephanie heeft zich helemaal de regels gehouden! Stephanie, van harte gefeliciteerd met je cadeautje voor je prachtige dochter Luna! Heel veel plezier met de Sweakers en of bikini. Ik hoop dat je er plezier van hebt! ❤

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *