Open studiodagen Hilversum 2018

Door Kimberley nov23,2018
Open studiodagen Hilversum 2018

De zomer is inmiddels allang voorbij en we leven nu in de herfst, maar toch wil ik jullie nog even meenemen naar de Open studiodagen Hilversum 2018. Het is een leuk uitje om te doen met de familie en ook zeker met kinderen. Er valt veel te zien, te leren en te doen. Vandaag ga ik jullie hier meer over vertellen door middel van de gemaakte foto’s én verhalen die ik heb meegemaakt deze dag. Lees je mee? Vergeet je kopje thee niet! Hihi!

Open studiodagen Hilversum 2018

Open studiodagen Hilversum 2018

Toen we aankwamen zagen we allemaal studio’s. Het is gevestigd in Hilversum. The place to be voor alles! We moesten wel even goed rondkijken wat er allemaal was, want er was veel! Zo kon je bijvoorbeeld de bus nemen naar AVRO tros, KRO en opsporing verzocht en alle andere studio’s. De bus rit duurde ongeveer zo’n 15 minuutjes vanaf de hoofdplek waar je aankomt met de auto of trein. In plaats van de bus zou je ook gewoon kunnen lopen. Dat hebben wij ook gewoon gedaan. Het was heerlijk warm weer, dus waarom niet toch? Heerlijk gewandeld.

Open studiodagen Hilversum 2018

Open studiodagen Hilversum 2018

We hebben een rondleiding gehad in een opslagplaats waar écht werkelijk alles staat wat je maar nodig hebt om een studio mee op te pimpen. Van paarden, stoelen, tronen, ridders, planten, decoratie, schommels, hout, spiegels, winter decoratie, oude camera’s en schilderijen. Het was een uniek kijkje in deze opslagplaats.

Open studiodagen Hilversum 2018

We hebben daarna de bus gepakt naar AVRO tros en opsporing verzocht. Dit was erg interessant want Chelsey mocht met een echte politie auto op de foto en er waren uiteraard politieleden aanwezig waarmee je ook op de foto zou kunnen. Ook mocht je binnen in de politie auto kijken. Hoe ziet dat eruit? Niet heel veel verschil. Ze hebben gadgets in de auto zitten, die wij als ‘normaal’ persoon niet hebben. De bekleding achterin is van leer en voor van stof. Ik heb een foto gemaakt en deze is hieronder te bekijken. Stoere Chelsey bij de auto hé?

Open studiodagen Hilversum 2018

We hebben ook een ritje gemaakt in de limousine. Ik heb nog nooit in een limo gezeten dus het was best spannend. Maar toen ik er eenmaal in zat dacht ik: is dit het?! Haha. Je mocht een rondje rijden of ergens uitstappen waar ook andere dingen te doen waren. Wij beleven het hele rondje zitten. Een leuke ervaring om meegemaakt te hebben. Chelsey vond het vooral leuk omdat er spiegels waren, drinken en een héle grote bank.

Open studiodagen Hilversum 2018

Er was echt van alles te doen en je kon er ook lekker eten. Ook kon je voor en achter de camera staan, met BNérs op de foto (als ze er rondliepen), naar de kermis, een 3D beeldje laten maken, presenteren en nog veel meer. Wil jij ook naar de open dagen? Volgend jaar september 2019 zijn deze studio’s uiteraard weer geopend voor bezoekers! Voor kinderen is dit ook een leuk uitje en ze kunnen er nog van leren ook! Dank voor je komst.

Dit artikel is geen samenwerking. Voor samenwerkingen, vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@lifestylekimberley.nl of Lifestylekimberley@gmail.com. Dank je wel en graag tot ziens.

Reclame maken? Stuurt u een mail naar info@lifestylekimberley.nl en zie hier u logo!

 

Related Post

10 gedachten aan “Open studiodagen Hilversum 2018”
  1. Ik wist helemaal niet dat ze een open studiodagen hadden, wat een leuke uitje! Ga het in ieder geval onthouden voor volgend jaar. Leuke foto’s trouwens!

  2. Dat grote gebouw met al die kleuren ben ik eind vorig jaar nog geweest, in het top2000 café. Wist niet dat er nog meer te zien was.Het lijkt me wel een tof dagje uit, iets wat ik eerder zou doen dan een dagje dierentuin of zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *