Plopsa indoor Coevorden

Door Kimberley sep26,2018
PLOPSA INDOOR COEVORDEN

Wij zijn laatst naar Plopsa indoor Coevorden geweest. Zoals jullie weten hebben wij een Efteling abonnement en krijg je in dit park maar liefst veertig procent korting op een entreekaartje. Hier moesten we natuurlijk gretig gebruik van maken aangezien ik dit niet heb gedaan toen ik voor de allereerste keer in 2017 mijn abonnement had aangevraagd. Mocht je willen weten hoe het zit met de voordelen van een Efteling abonnement? Klik hier.

Een dagje naar Plopsa indoor Coevorden. Wat spannend. We hadden er echt enorm zin in. Toen we hier binnen kwamen gaven we ons Efteling abonnement en kregen we per kaartje 40% korting. Normaal kost een kaartje voor Plopsa indoor €19,99 en wij betaalde €24.00 voor twee personen. Handig zo’n flinke korting toch? Let’s go!

PLOPSA INDOOR COEVORDEN

Toen we naar binnen liepen zag het er echt MEGA groot uit, maar dit viel echt tegen na maten je alle attracties een beetje af ging en had rond gekeken. Buiten was er ook nog een gedeelte waar je zou kunnen spelen. Hier waren bijvoorbeeld van die auto’s waar je in kon rijden van K3 met verkeersborden, een brandweer attractie, speeltuin, waterfonteinen, klimkussen en een boerderij. Binnen had je allemaal wat grotere attracties zoals: een achtbaan, grote glijbaan, een dubbele draaimolen, klim en klauter stukje net zoals Monkeytown en er is ook een klein theater waar Bumba optreed op bepaalde tijden, maar Chelsey vond Bumba helemaal niet leuk om te zien.

Om eerlijk te zijn had ik voor deze prijs een ander speelparadijs gezien. Je bent er in principe zo uitgekeken, maar dat is mijn mening. Het eten was hier ook erg duur. Al moet ik wel zeggen dat je grote verse stokbroden krijgt die belegd zijn naar wens met een soepje. Buiten dat zijn de prijzen nog steeds verschrikkelijk hoog.

PLOPSA INDOOR COEVORDEN

Chelsey had het enorm naar haar zin, maar toch zag je haar zoeken naar meer. De grote glijbaan waar je met zo’n matje vanaf moet en een klein binnen speeltuintje voor peuters, waren haar favoriet. Ook is Chelsey voor het eerst met mij in de achtbaan geweest. Ik vond dit enorm knap aangezien ze bang is aangelegd voor dit soort dingen. Best gek, want ik zelf ga overal in! Kijk deze foto nou. Hoe sweet is dat koppie wel niet? Ondanks dat het voor mijn doen klein was hebben we een leuke middag gehad en zijn we wel wat uurtjes zoet geweest. En het belangrijkste is dat Chelsey enorm heeft genoten en daar doen we het voor toch?! Kinderen staan op 1.

PLOPSA INDOOR COEVORDEN

PLOPSA INDOOR COEVORDEN

Of ik het aan zou raden voor mensen die ver weg wonen? Nee! Woon je dichtbij, dan is dit best een uitkomst, omdat het een beetje weg heeft van Monkeytown, maar dan met meer dan alleen maar klimmen en glijden. Wij zijn hier puur heen geweest omdat de kaartjes goedkoper waren met onze Efteling abonnement. Ik zou hier niet nog een keer heen gaan. Hebben jullie tips voor andere leuke parken? Schrijf ze hieronder in een reactie. Dank.

Heb jij hier andere ervaringen mee?

Dit artikel is geheel uit eigen initiatief geschreven en is niet gesponsord. Voor samenwerkingen, vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@lifestylekimberley.nl. Dank je wel en graag tot ziens. Kimberley.

Reclame maken? Stuurt u een mail naar info@lifestylekimberley.nl en zie hier u logo!

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *