PAND pannenkoek Schalkwijk

Door Kimberley feb11,2024
PAND pannenkoek Schalkwijk

Kom jij ook midden op het Eiland van Schalkwijk in een sfeervol pand genieten van een heerlijk vers gebakken pannenkoek of iets misschien wel iets anders. Deze rode ‘schuur’ heeft een eigentijdse en jungle achtige inrichting. PAND Pannenkoek is hip, stoer, gezellig maar bovenal lekker! Lees mee!

Wil jij mij volgen op sociale media?
Via deze linkjes kom je bij mijn sociale media: Insta, TikTok, YouTube, Facebook

Wij hebben vaak over PAND pannenkoek gehoord, dus moesten wij het zelf ook beleven natuurlijk. Er was een mooie gelegenheid voor. Chelsey haar beste vriendin bleef een nachtje bij ons logeren en daarom vond ik het wel leuk om daarheen te gaan met de meiden samen. Een goede afsluiter toch?

PAND pannenkoek SchalkwijkHet pannenkoekenhuis ligt in het dorpje Schalkwijk, vlakbij Houten en Vianen. Via Instagram, Facebook en Tiktok kom je soms achter bepaalde restaurantjes. Zo ook deze. In dit pannenkoekenhuis is echt genoeg te beleven. De kinderen kunnen zich binnen prima vermaken, maar ook buiten is veel te doen. Zomers is het natuurlijk helemaal heerlijk voor de kinderen.

De binnenkant van het pannenkoekenhuis ziet eruit als een soort jungle. Heel erg mooi! Heerlijk om te werken of een kopje koffie in rust te drinken. Bekijk de foto’s hieronder voor meer sfeer. Mocht je nou echt een beeld willen krijgen van het restaurant? Dan is hieronder is mijn vlog te bekijken. Leuk als je hem helemaal kijkt, maar vanaf 11:40 minuten is het pannenkoekenhuis te zien. Veel plezier!

PAND pannenkoek Schalkwijk

PAND pannenkoek Schalkwijk

PAND pannenkoek Schalkwijk

Op deze foto`s berust copyright. Deze mogen niet gebruikt worden door derde. Mits u toestemming heeft van Lifestyle Kimberley.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *