Reclame fotoshoot in Geofort

Door Kimberley sep22,2023
Reclame fotoshoot in Geofort

Een reclame fotoshoot in Geofort. Heb jij dat wel eens gedaan? Voor ons was dit helemaal nieuw. Ja, ik heb wel eens een gewone fotoshoot gedaan bij een fotograaf, maar nog nooit voor reclame doeleinde. Chelsey en ik zijn weer een ervaring rijker. Ik vertel jeĀ  vandaag over onze dag, maar ook is onze video te zien op mijn YouTube kanaal. Mocht je dat leuk vinden om te bekijken, doe dat vooral. Kijk je mee?

Op Facebook kwam ik een berichtje tegen van Geofort. Ze zochten gezinnen voor een reclame fotoshoot. Ik heb mezelf en Chelsey opgegeven en dacht: “we zullen zien of we mogen”. Een paar dagen later kreeg ik een berichtje dat we mee mochten doen. Super leuk! De foto’s die ze die dag gingen maken zijn bedoelt voor reclame doeleinde. Dat betekend dat deze foto’s op sociale media komen.

We moesten trouwens heel vroeg opstaan. Zeven uur ging ons wekkertje en acht uur reden we weg.

Reclame fotoshoot in Geofort

Jullie zouden ons dus tegen kunnen komen op de sociale media van Geofort. Hoe leuk is dat? De foto’s werden gemaakt door een fotograaf die speciaal was ingehuurd. Het was een fijne fotograaf die zei wat je moest doen en wist ook om te gaan met kinderen. Als een fotograaf zegt wat je moet doen, is dat voor mij altijd fijn. Soms kan ik onzeker worden van hoe je iets moet doen. Als je dan een fijne fotograaf hebt die rustig zegt hoe en wat, werkt dat voor mij erg prettig. Jurjen stelt je ook snel op je gemak en dat is fijn werken. Chelsey is opgegroeid met foto’s en video’s, toch merkte ik dat zij het ook prettig vond dat de fotograaf soms iets zei. Het is ons in ieder geval goed gelukt om op te foto te staan. Scrol verder….

Reclame fotoshoot in Geofort

Reclame fotoshoot in Geofort

Reclame fotoshoot in Geofort

Reclame fotoshoot in Geofort

Reclame fotoshoot in Geofort

Na de fotoshoot kregen wij een gratis lunch aangeboden en zaten wij heerlijk te genieten van ons eten! Dit kregen wij als dank voor de shoot. Ook heb ik deze dag natuurlijk vastgelegd voor jullie en is deze video hieronder te bekijken. Dank je wel voor deze super gave dag Geofort en wie weet tot ziens!

De foto’s zijn gemaakt door Jurjen poeles

Bekijk hier de video van ons dagje:

Op deze foto`s berust copyright. Deze mogen niet gebruikt worden door derde. Mits u toestemming heeft van Lifestyle Kimberley.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *