Yummy Jaws & Yummy Doodles eetpapier

Door Kimberley jun27,2023
Yummy Jaws & Yummy Doodles eetpapier

We kennen allemaal wel eetbaar papier. Eetpapier wat je bij het snoepgoed kunt halen, gewoon in de supermarkt. Die kleurrijke vellen weet je wel? Ik moet eerlijk zeggen dat ik er vroeger gek op was en het eigenlijk altijd wel wilde meenemen. Eetpapier is zó lekker! In veel snoep zitten veel suikers verwerkt en tegenwoordig zie je dat merken proberen minder of geen suikers toe te voegen. Wat betreft dit snoeppapier is hier iets op verzonnen: Yummy Jaws & Yummy Doodles eetpapier zonder suikers.


Voor je doorgaat met lezen, kun je mij ook op de volgende sociale media accounts volgen! Zo blijf je altijd op de hoogte van alles wat er in mijn leven speelt! InstagramFacebook, Youtube Tiktok


Op zoek naar snoep wat ik wel mag eten kwam ik bij Primus Wafer Paper terecht. Veel mensen weten dat ik vegetarisch ben en dus geen vlees of vis eet. Echter zit er in snoep ook vaak gelatine. Ik check regelmatig de verpakking van het snoep voor ik het koop. Dit eetpapier is geheel vega. Iedereen kan en mag dit eten. Op basisscholen zitten altijd wel kinderen die moslim zijn en dus geen gelatine mogen. Extra handig om aan iedereen te kunnen uitdelen, want rekening met elkaar houden is wel zo prettig.

Yummy Jaws & Yummy Doodles eetpapier

Welke smaken zijn er?

Er zijn twee verschillende smaken Yummy’s. Zuur (paars) en zoet (blauw). Ik heb op de manege waar Chelsey paard rijdt beide smaken uitgedeeld aan de zeven meiden die meerijden in de groep. Later heb ik ze gevraagd welke smaak ze het lekkerst vinden en de meerderheid vindt de zure variant het lekkerst. Chelsey daarentegen vindt de zoete variant het lekkerst. Smaken verschillen zoals je leest. Als ik mijn eigen mening mag geven vind ik beide lekker, maar de zure springt er natuurlijk wel uit. Zelfs voor de hond was het erg lekker om te snoepen en hebben we er een feestje van gemaakt zoals je ziet.

Yummy Jaws & Yummy Doodles eetpapier

Over feestjes gesproken… Dit is super leuk om uit te delen op een kinderfeestje als eindtraktatie of tussendoor. Doordat er tatoeages op het eetpapier zitten maakt dat het extra leuk voor de kinderen en hebben ze er lang plezier van. Zo kun je aan elkaar laten zien welke tatoeage je op je tong plakt of zoals Chelsey op haar voorhoofd haha. De kinderen kunnen samen plezier maken en genieten van ’t lekkers.

eetpapier

In iedere verpakking zitten drie verschillende kleuren eetpapier. Met de stiften, die je kunt gebruiken voor het Yummy Doodle en Yummy Jaws eetpapier, kun je de plaatjes inkleuren. Hoe leuk is dat? De stiften zijn speciaal ontworpen om eetpapier mee in te kleuren en op te eten. De Yummy Doodles zijn gemaakt van dun papier en de Yummy Jaws zijn wat steviger en dikker. Er staan verschillende leuke plaatjes op. Met de Yummy Candy Papers van Primus Wafer Paper maak je dus echt je eigen feestje!

Doodles eetpapier

Op deze foto`s berust copyright. Deze mogen niet gebruikt worden door derde. Mits u toestemming heeft van Lifestyle Kimberley.

Related Post

2 gedachten aan “Yummy Jaws & Yummy Doodles eetpapier”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *