Fitbit horloge voor kinderen

Door Kimberley okt14,2021
Fitbit horloge voor kinderen

Tegenwoordig hebben alle volwassenen een Fitbit horloge of een apple watch. Vandaag wil ik het hebben over een Fitbit horloge voor kinderen. Zo’n vier maanden geleden heb ik er één gekocht voor Chelsey, mijn dochter. Ik wilde eerst even bekijken hoe zo’n horloge werkt voordat ik er iets over ging schrijven. Ben je benieuwd? Lees dan gezellig mee. Wie weet heeft jouw kindje straks ook een horloge.

Zelf heb ik een smartwatch horloge. Gewoon een simpele. Er zit een stappenteller op, hartslagmeting, ontspanningsoefeningen, alarm, timer, slaapritme en je kunt je muziek erop bedienen die je op je telefoon hebt staan. Ik heb hier enorm veel plezier van! Het gaat mij het meeste om de stappen die ik dagelijks kan volgen. Mijn dagelijkse doel is 10,000 stappen. Chelsey vond dit enorm interessant en wilde ook zo’n gaaf horloge omdat ze mij telkens hoorde praten over het aantal stappen per dag. Alleen voor kinderen iets lastiger te vinden vond ik. Want ja, waar let je op en wat heeft je kind echt nodig?

Fitbit horloge voor kinderen

Een goed horloge vinden kan soms lastig zijn. Ik ben begonnen met zoeken op internet naar een fitbit met een tracker. Zo kun je zien op je telefoon waar je kind zich bevindt. Je moet er wel een simkaart voor gebruiken. Deze stop je in het horloge. Eigenlijk toen ik verder ging lezen vond ik dit teveel “gedoe” en ben ik weer gaan zoeken. Ik zocht een simpele horloge, net zoals die van mij. En ik vond hem! Een fitbit Ace 2 voor kinderen. Wat een prachtding! Hieronder kun je lezen wat voor functies er op zitten.

Wat voor functies zitten hier allemaal op?

  • Met registratie van stappen en actieve minuten huppelen, springen en bewegen kinderen een gezonder leven tegemoet. De stappenteller houdt alles bij. Ook het slaapritme wordt bijgehouden.
  • Kinderen verdienen virtuele badges en worden beloond wanneer ze hun doelen bereiken.
  • Laat de bommetjes in het zwembad en de waterpret maar komen, want de Ace 2 is waterdicht.
  • Laat kinderen bewegen zonder telkens op te hoeven laden met een batterijduur van tot 5 dagen.
  • Koppel de Fitbit Ace 2 aan een kinderaccount en krijg toegang tot een veilige kinderweergave.
  • De Fitbit koppel je makkelijk via een app en bluetooth aan je telefoon. Zo houd je alles bij.

Chelsey is er super blij mee en draagt deze ook vol trots om haar pols. Elke dag doen we een wedstrijdje met wie de meeste stappen heeft gezet!

Fitbit horloge voor kinderen

De bandjes van dit horloge kun je los kopen en zijn in verschillende kleuren te bestellen. Chelsey haar bandje was standaard rood. Het bandje ging kapot en toen koos zij voor een roze kleur. Je hebt verschillende fitbit’s en dus ook verschillende bandjes. Voor de Fitbit charge 4 heb je weer Fitbit charge 4 bandjes  nodig. Let hier wel goed op. Niet alle bandjes passen namelijk op iedere Fitbit horloge.

De Apple watch is trouwens ook een heel mooi horloge en heeft veel functies, maar ik zelf heb geen Apple telefoon en daarmee moet je hem toch kunnen verbinden. Als je kijkt naar de Apple watch 7 bandjes, dan zou je het om die reden toch willen hebben? Wat een leuke en frisse bandjes zeg!

Ben je er al uit welk horloge wat voor jouw is of misschien wel voor je kind? Ga je voor de Fitbit of toch voor een Apple watch? Laat het weten!

Dit artikel is in samenwerking gemaakt. Volg mij ook op InstagramYouTube en Facebook!

Op deze foto`s berust copyright. Deze mogen niet gebruikt worden door derde. Mits u toestemming heeft van Lifestyle Kimberley.

Related Post

Eén gedachte over “Fitbit horloge voor kinderen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *