Een abonnement op de Efteling

Door Kimberley jan24,2017

De Efteling is een sprookjesachtig park, waar de sfeer altijd zo leuk en goed is. Het is gezellig en je vermaakt je er prima. Ook in de winter kan je er terecht en is het winters mooi! Je kan hele mooie foto’s maken. Zeker de kinderen vinden dit park echt ge-wel-dig. En wat denk je wat? Wij hebben een abonnement op de Efteling. Joepie! Vandaag vertel ik je de voordelen van een Efteling abonnement. Dus lees je lekker met me mee? ❤

Hoe zijn wij er zo bijgekomen dat we een abonnement op de Efteling willen? Nou dat ga ik je vertellen. Diego komt al heel zijn leven lang in de Efteling. Eigenlijk ging hij ieder jaar. Ik zelf ging ook ieder jaar weer. Soms wel twee of drie keer. Diego is Efteling gek, maar ik ook. Ik vind het geweldig om in dat park rond te lopen en in alle leuke attracties te gaan. Ik voel me altijd zo fijn in de Efteling en zo betoverend. Wat een heerlijk gevoel is dat!

EEN ABONNEMENT OP DE EFTELING

Toen wij beide nog geen auto hadden, gingen we niet super vaak naar de Efteling toe, want ja als je met de trein en de bus en alles moet wordt je ook niet heel blij. Kijk zomers is het wel te doen, maar in de winter niet. De foto’s die je trouwens nu ziet van de winter Efteling zijn door mijzelf gemaakt toen wij in de Efteling waren op 22 januari 2017 met mijn oma, Diego en Chelsey. Nu we beide een auto hebben is het veel makkelijker om naar de Efteling te gaan. Het voor ons een uurtje rijden. Dat valt op zich wel mee toch? En autorijden is erg leuk!

EEN ABONNEMENT OP DE EFTELING

Wij verbleven met oud en nieuw ook in de Efteling. We bleven niet in het Efteling hotel slapen, want dat zat helaas vol. Vorig jaar zomer, ergens in september waren wij wel in het Efteling hotel of eigenlijk waren we in het bungalowpark blijven slapen. SUPER leuk! En zeker leuk om weer te doen. Maar omdat wij dus zo vaak weer naar de Efteling gingen en je het geld er naar zes keer uit hebt, hebben we nagedacht over een Efteling abonnement. Wel zo handig als je zoveel gaat. Tenslotte vind Chelsey het echt geweldig daar en ben ik twee dagen in de week vrij om met haar ergens naar toe te kunnen gaan. Pak je spullen we gaan naar de Efteling!!!!

Diego & Chelsey

Omdat wij er dus met oud en nieuw ook waren besloten wij op één januari tweeduizend zeventien, om een abonnement te nemen. Dus we gingen goed het nieuwe jaar in en dat in de Efteling. Wij zijn trouwens ook nog op één januari naar de Efteling geweest haha. We hebben een super dag gehad, maar het was zó verschrikkelijk koud die dag! Poeh! We zijn iets van drie of vier uurtjes gebleven en toen terug naar het hotel gegaan. Brrrrrrrr!

Maar wat zijn de voordelen nou van een Efteling abonnement? Dat ga ik je hieronder allemaal vertellen!

Voordelen van het Efteling abonnement in het park:
50% vriendenkorting op tickets.
5% korting op eten en drinken
10% korting op souvenirs

Meer Efteling?
25% Korting op overnachtingen
Korting op musicals en events
Korting op het Efteling Golfpark

Ander voordeel:
Gratis of met korting naar tal van andere attractieparken en dierentuinen

Abonnement niet geldig in 2017:
18, 19, 25, 26 maart, 18, 19, 25 november, 2, 3, 10 december

Wanneer heb je een abonnement nodig?
Kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn gratis!

Dit zijn de voordelen van een geweldig Efteling abonnement. Wat vind jij hier van? Heb je zelf een abonnement?

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *