Bloggerslunch Meeting Utrecht

Door Kimberley aug10,2018
Bloggerslunch Meeting Utrecht

Investeren moet je soms in je blog of in de video’s die je maakt. Ik doe dat niet heel veel, alleen in de artikelen die ik schrijf, verzin en de foto’s die erbij komen kijken. Daar inverteer ik mijn tijd in. Toch is het zo nu en dan leuk én nodig om een meeting te houden met mede bloggers. Zo ook afgelopen zaterdag vier augustus. Ik deed voor de tweede keer mee met een bloggersmeeting. Ik melde mezelf aan en ik ging! Hier lees je mijn ervaring.

Bloggerslunch Meeting Utrecht

Evelyne, Marielle en Anne deden de organisatie. Deze meiden hebben het top geregeld, ondanks dat ze erg nerveus waren of alles wel goed was geregeld. Ik kan jullie vertellen: jullie hebben een top dag neergezet, wat eigenlijk te kort was. Maar een volgende meeting zijn we alweer aan het plannen! Wat was ons doel vandaag?

Bloggerslunch Meeting Utrecht

Ons doel was om collega bloggers te ontmoeten, van elkaar te leren, tips uit te wisselen en te netwerken. Echt iedereen van ons groep deed iets anders. Geen enkele blogger onder ons deed iets hetzelfde. Heerlijk om toch allemaal zo verschillend te zijn en iets anders te doen en te schrijven, maar toch allemaal één te zijn. Geweldig.

Bloggerslunch Meeting Utrecht

De locatie was heerlijk aan de Utrechtse gracht en het restaurantje heet de Bakkerswinkel. We kregen een heerlijke lunch met onder andere: gazpacho soep, belegde broodjes met kaas of worst, huisgemaakte quiche en als toetje een Portugees gebakje Pastél de Nata. Ik ben af en toe een lastiger eter, maar dit at ik makkelijk op!

Bloggerslunch Meeting Utrecht

We hebben tijdens de lunch zitten kletsen over het bloggen, over onszelf en een Kletsenpot vragenrondje gedaan. Deze pot was meegenomen, zodat we elkaar nog beter zouden leren kennen. Wat zaten er grappige vragen tussen. Tijdens de lunch kregen we ook een sapje en thee of koffie naar keuze. Ik zelf nam een theetje.

Bloggerslunch Meeting UtrechtDeze inspirerende middag eindige wij met een groepsfoto wat natuurlijk niet kan ontbreken! Dank jullie wel allemaal voor deze dag en tot de volgende keer bij de volgende meeting! It was a great time with the girls!

Ben jij wel eens naar een meeting geweest?

Dit artikel is geen samenwerking. Voor samenwerkingen, vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@lifestylekimberley.nl of Lifestylekimberley@gmail.com. Dank je wel en graag tot ziens.

Reclame maken? Stuurt u een mail naar info@lifestylekimberley.nl en zie hier u logo!

 

 

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *