Arkel christmas village

Door Kimberley dec27,2021
Arkel christmas village

Laatst vroeg ik op Instagram of iemand wist waar we een ‘lichtjestocht’ konden doen. Christmas village in Arkel werd enorm veel aangeraden en wij besloten om daar heen te gaan. Heel toevallig waren we net op tijd, want voor SBS6 waren ze opnames aan het maken. Super leuk! Ik laat je in dit blog de mooiste foto’s zien die ik heb gemaakt deze avond. Kijk lekker mee als je van de kerst sfeer houdt!

Voor je doorgaat met lezen, kun je mij ook op de volgende sociale media accounts volgen! Zo blijf je altijd op de hoogte van alles wat er in mijn leven speelt! Instagram, Facebook, Youtube & Tiktok

Een coronaproef uitje wil iedereen in deze tijd wel. Dit is er één van. Wij kwamen echt net op tijd aan in Arkel. Toen we namelijk de auto uit stapte begonnen ze met vuurwerk afsteken! Hiervan staat een video op mijn Instagram. Om precies te zijn kwamen we aan in de Bazuinstraat. Hier stond ook gezellig een kraampje waar je oliebollen, glühwein en chocomel kon halen. Heel erg leuk dat hieraan is gedacht.

Arkel christmas village

In deze straat, waar de bovenste en rechter foto zijn gemaakt, is uitgroepen tot de mooiste straat van NederlandIk heb het inderdaad nog nergens zo mooi gezien als dit! Er zijn nog veel meer straten versierd. Wij hebben een lichtjestocht gedaan in de auto. We zijn alle straten langs geweest en één straat ook lopend. We zijn bij de mooiste plekken uitgestapt en hebben foto’s gemaakt. Chelsey had ook haar telefoon meegenomen zodat zij ook foto’s kon maken. We hebben trouwens geen chocomel of oliebol gekocht, want we waren vlak hiervoor naar de MAC Donalds geweest in Meerkerk. Hmmmm!

Arkel christmas village

De lichtjesshow is tot 28 december 2021 te bewonderen! Het adres is Fagotstraat, 4241 CC Arkel.

Dit artikel is NIET gesponsord!

Op deze foto`s berust copyright. Deze mogen niet gebruikt worden door derde. Mits u toestemming heeft van Lifestyle Kimberley.

Related Post

Eén gedachte over “Arkel christmas village”
  1. Aaah, superleuk! Ik kwam toevallig op je site omdat ik info zocht over wanneer de lichtjesroute in Arkel weer begint. Wij zijn hier vorig jaar ook geweest en toen hebben we een oud Volkswagenbusje gehuurd bij We Love Oldtimers in Hoogblokland, dat is daar vlakbij. Hun hebben ook een Winter Wondertocht; dat is een gratis route die je kan rijden. Ik geloof dat ze nu ook een Sinterklaastocht hebben, lijkt me ook superleuk. Ze hebben echt heel veel soorten busjes en ook lelijke eendjes en kevertjes enzo. Maakte het wel helemaal af hoor! Wij hadden zelfs een kerstboom op het dak van het busje! Misschien een leuke tip voor dit jaar. Ik ga je sowieso volgen op Insta! 🙂
    Groetjes,
    Angela

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *