Kinderboerderij Geertjeshoeve

Door Kimberley feb14,2022
Kinderboerderij Geertjeshoeve

Wie kent het niet, kinderboerderij Geertjeshoeve. Het kan ook zijn dat je dit helemaal niet kent. En dat begrijp ik. Tot twee jaar geleden kende ik dit ook niet. Door internet ben ik erachter gekomen dat er een geitenboerderij bestaat. Super leuk! Vandaag wil ik je laten zien met foto’s & een leuk verhaal hoe deze boerderij eruit ziet en wat je er kunt doen. En het mooiste: het is coronaproef! Lees je gezellig mee?!

Voor je doorgaat met lezen, kun je mij ook op de volgende sociale media accounts volgen! Zo blijf je altijd op de hoogte van alles wat er in mijn leven speelt! Instagram, Facebook, Youtube & Tiktok


Geertjes hoeve is te bezoeken in Utrecht (Haarzuilens). Op deze boerderij kun je de geitjes een flesje geven, voeren, spelen, eten en genieten! Wij hebben twee leuke vlogs gemaakt op deze geitenboerderij.


De boerderij is voor jong en oud. De kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuintjes. Ook kun je lekker wat eten afhalen. Er staan trouwens niet alleen geitjes op de kinderboerderij, maar ook pony’s, konijnen, cavia’s en varkens. Voor €1,00 kun je een bakje voer halen of een flesje melk en dit geven aan de geitjes. Dit zo ontzettend lief & leuk om te doen. Bekijk VLOG 90 eventjes om het te zien. Te cute!❤

De kleinere kinderen kunnen ook pony rijden, knuffelen met konijntjes en overdekt spelen. Voor de iets oudere kindjes is er ook genoeg te doen. Je kunt bijvoorbeeld mini- golfen, wandelen, speurtochten doen en marshmallows roosteren. Er is genoeg te doen om jouw dagje bij Geertjeshoeve te laten slagen.

Kinderboerderij Geertjeshoeve

Kinderboerderij Geertjeshoeve

Wandelroutes vanaf de boerderij

Geertjes Hoeve ligt midden op landgoed Haarzuilens, Rondom de boerderij liggen prachtige wandelpaden en er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar. Zo wandelt u bijvoorbeeld door de boomgaard in een kwartiertje naar Kasteel de Haar of geniet van de natuur rondom de boerderij.

Voor onderweg reserveert u een heerlijke lunch to go, bestel via het formulier onderaan de pagina.

Voor de volwassenen € 14,95 p.p.

  • Ontvangst met koffie/thee en cake
  • Sap met broodjes voor onderweg, broodje met kaas van eigen boerderij, stokbroodje met huisgemaakte eiersalade
  • Afsluitend huisgemaakte soep bij het kampvuur

Voor de kids € 9,95 p.p.

  • Ontvangst met appelsap en cake
  • Sap met broodjes voor onderweg, bolletje met kaas van eigen boerderij, bolletje met chocoladepasta
  • Afsluitend marshmallows roosteren met warme chocolademelk

Ben jij wel eens op deze leuke en gezellig kinderboerderij geweest? Laat het mij weten in een reactie.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *