Avonturenboerderij Molenwaard

Door Kimberley nov6,2020
Avonturenboerderij Molenwaard

Avonturenboerderij Molenwaard. Ben jij er wel eens geweest? Laat je review hier beneden in de reacties achter. Ik zelf ben er nooit geweest. Een vriendin van mij vroeg of ik mee wilde gaan. Ik zei meteen: JA! Heel toevallig zag ik overal ineens blog artikelen met dat mensen daar naar toe waren geweest. Bewust heb ik deze artikelen niet gelezen zodat het leuk bleef. Lees lekker met mij mee!

Een nieuw uitje. Altijd leuk om iets anders te doen dan de Efteling haha. Het was voor mij vijfendertig minuutjes rijden naar Avonturenboerderij Molenwaard. Deze dag was het heerlijk warm, dus alle ramen van de auto stonden lekker open! Bij aankomst kom je op een groot parkeertrein waar je wordt begeleid naar je parkeerplekje. Bij binnenkomst van de boerderij koop je je kaartje of laat je je e-ticket zien. Wij hadden al kaartjes via internet gekocht. Ook een parkeermunt is handig om meteen te kopen.

Bij binnenkomst gingen wij direct het bootje gezellig in. Deze voer een stuk naar de andere kant waar je dan uit kon stappen. Het is een gezellig stukje varen en de meneer in het bootje verteld ook een aantal leuke feitjes. Ook kun je allerlei vragen stellen als je dat wil. Hieronder een leuke foto van ons samen.

Avonturenboerderij Molenwaard

We liepen niet echt een bepaalde route, maar kwamen wel op leuke plekjes terecht. Als eerste zagen we een kleine manage. Daar stonden allemaal pony’s. En dan moet je net Chelsey hebben, die wilde meteen pony rijden. Dat zijn we als eerste gaan doen. Kijk haar nou prachtig zitten! Wat een blij ei zeg!

Paardje rijden Molenwaard

Boerin Molenwaard

Natuurlijk moest zij ook even op de foto in de klompen! Wat een reuze dingen hé? We gingen gezellig naar de show van Peppa Pig. Chelsey vond het interessant. Hieronder zie je een foto hoe blij ze wel niet is omdat ze naar de voorstelling ging kijken. Haar vriendje links naast haar vond het minder leuk. Hij is één jaar ouder én een jongen, dus vond het minder leuk! Ik zelf heb ook best genoten. Leuk om te zien.

Molenwaard 2020

In de video hieronder zie je ook dat wij het “bloten voeten pad” door gingen lopen. Erg leuk als kinderen voelen hoe het is om met blote voetjes ergens door heen te lopen. Zo ervaren ze verschil. Tussendoor hebben we natuurlijk ook wat gegeten. Wat? Een patatje! Ik had zelf drinken meegenomen. Handig hé? Je kon heerlijk zitten op picknick bankjes of in het grasveld. Ook kan je een picknickmand huren via hun.

Molenwaard 2020

We zijn het park verder doorgelopen en kwamen een stukje boerderij tegen met allemaal lieve diertjes. Toevallig hadden we een zakje geitenvoer gekocht en dat gegeven aan de geitjes. Dit was zo’n leuke ervaring! Alle geitjes kwamen op je af, gingen bij je staan en wilde allemaal uit je handje eten. Heel lief!

Avonturenboerderij Molenwaard

We zijn verder het park doorgelopen en kwamen echt van alles tegen. Net zoals deze tractor. Er stonden zoveel leuke dingen om mee op de foto te gaan! Natuurlijk moest ik dat allemaal vastleggen.

Avonturenboerderij Molenwaard

Op het paard staan

Avonturenboerderij Molenwaard

Al met al is het een ontzettend leuk en vooral leerzaam park, maar ik denk dat Chelsey en haar vriendje er wel al te groot voor zijn. Veel is voor kleine kinderen of ze vinden het zelf kinderachtig. Persoonlijk zou ik er niet wéér heen gaan. Misschien ooit een keer met mijn neefje als hij een jaar of twee á drie is.

MAC Donalds

Na afloop gingen we met z’n alle gezellig naar de………… Juist ja, Macdonalds!

Hieronder kunnen jullie mijn video zien. Vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube kanaal!

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *