B&B de Boterbloem in Amerongen

Door Kimberley mrt7,2020
B&B de Boterbloem in Amerongen

Samen met Chelsey ben ik vorig jaar oktober naar B&B de Boterbloem in Amerongen geweest. Ik ga je vandaag vertellen hoe deze boerderij eruit ziet, wat je er kunt eten, hoe de bedden liggen en hoe het huisje er van binnen uit ziet ga ik jullie ook laten zien door middel van een vlog en foto’s. Lijkt het je dus leuk om meer te weten te komen? Lees dan lekker mee met een kopje koffie of thee & geniet!

B&B de Boterbloem in Amerongen

Als je het terrein op loopt zie je een heel groot lang huis staan. Het ene gedeelte is van de mensen die deze boerderij runnen en in het andere gedeelte zijn vijf kamers ingericht voor de B&B. Als je binnenkomt, kom je direct in het keukentje. Daar staat in de ochtend een heerlijk ontbijtje voor je klaar. Ook kun je er zelf koken, gebruik maken van bestek, pannen, waterkoker, borden, glazen en mokken. Verderop staat er een trap. De trap omhoog leidt je naar de kamer. Het zijn kleine, maar hele knusse kamertjes. Het zijn goede kamers om een paar dagen in door te komen.

B&B

Hierboven zie je een deur in de hal. Daar kom je binnen. Als je binnen bent kom je in deze ruimte. Dit is de keuken. In de keuken ontbijt je s’ochtends en in de avond kun je zelf koken of ergens in de buurt uiteten gaan. Wij hebben twee dagen zelf gekookt en hier ontbeten. Heel gezellig saampjes.

B&B de Boterbloem in Amerongen

B&B de Boterbloem in Amerongen

Toen we aankwamen werden we hartelijk welkom geheten. We kregen een welkoms drankje/hapje.

B&B de Boterbloem in Amerongen

De kamers zien er allemaal hetzelfde uit, alleen hebben ze wel een andere indeling. Iedere kamer heeft natuurlijk andere hoeken. Het leuke van deze kamers is, is dat dit een oude hooizolder was en beneden hebben ze een kamer gemaakt van een oude koeienstal. Erg leuk! In mijn video hieronder deze blog staat een VLOG. Hierin kun je de kamerindeling goed bekijken en nog veel meer leuks.

Bed &B

B&B kamer

Als je de deur uitstapt van het boerderij huisje, kom je terecht op de boerderij zelf. Er is een speeltuin aanwezig, dieren, trampolines, een trekker en een speelhal (soort Monkeytown achtig). De kinderen kunnen zich prima vermaken. Ook kun je met boer Leo in de avond kijken bij de koeien die worden gemolken. Er is dus genoeg te doen. Je kinderfeestje vieren of vrij spelen kan hier natuurlijk ook.

Spelen

B&B de Boterbloem in Amerongen

B&B de Boterbloem in Amerongen

Met Loek

Het allerleukste was nog wel dat we de tweede dag een picknickmand kregen. Deze zit bij de prijs in! Ik heb helaas geen foto van de mand en inhoud, maar de lekker inhoud is wel te zien in mijn video.

Picknicken

Ons ontbijt bestond uit een luxe keuze. Zie foto. Alles was zelf gemaakt, gebakken en neergezet.

Ontbijten

Chelsey ontbijten

Wij hebben erg genoten van het avontuur in B&B de Boterbloem. Ik zou het zo weer over doen!

Wil je mij volgen op Instagam?! Klik HER!

 

 

 

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *