Meet & greet met Famke Louise

Door Kimberley okt30,2019
Meet & greet met Famke Louise

Wow! Een meet & greet met Famke Louise?! Dat klinkt als muziek in de oren voor Chelsey en stiekem ook voor mij! Ik zag al een tijdje op Facebook dat Famke een event gepland had staan vanwege haar merchandise, maar ik twijfelde alsnog heel erg. Chelsey had het er vaak over dat ze haar wilde ontmoeten, maar ik dacht: “hoe dan?”. En wat als het echt heel druk zou zijn en zo? Toch waagde ik die gok en gingen Chelsey en ik een dagje naar Amsterdam. Op naar Famke Louise! ❤

Wie kent haar niet?! Famke heeft een shitload aan haat over haar heen gehad en dat krijgt ze nog steeds. Toch vindt ik haar, als 29 jarige vrouw LEUK! Ik heb respect voor haar hoe ze zichzelf heeft verbetert en vind het knap dat ze goede stappen heeft ondernomen. Ze is een echte BOSS bitch!!

Chelsey daarin tegen vind haar muziek ook erg leuk om naar te luisteren. Ze moet het wel leuk vinden want mama luistert ernaar haha. Nee, ze vind haar muziek oprecht leuk! Ze heeft het er telkens over gehad om Famke te willen ontmoeten, maar ik wist niet hoe. Naar een concert? Nee, niks voor haar. Meet and greet? Altijd te druk. En toen kwam de dag dat Famke haar merchandise uit ging brengen. Tenminste… nog niet online, maar alleen live in een pop-up store in Amsterdam. Deze kans moest ik nemen en erheen gaan. Zo gezegd zo gedaan! Chelsey en ik gingen naar Famke toe!

Meet & greet met Famke Louise

We dachten dat het ZOOO onwijs druk zou zijn, maar dit was de rij gewoon! Met denk ik vijftien tot twintig minuutjes waren we binnen. Er hingen overal ballonnen en posters. Chelsey had er onwijs veel zin in. Op naar haar merchandise en kijken of we wat kunnen scoren voor m’n grote lieverd!

TADAAAAAAA!

Meet & greet met Famke Louise

Chelsey is echt heel erg blij met haar trui zoals je ziet! Het is een maatje 122/128. Kleiner verkopen ze helaas niet, maar eigenlijk zit ie goed. Ze hebben het trouwens wel heel slim gedaan op deze dag: je moest iets kopen, wilde je op de foto met Famke. Anders was het kijken naar haar spullen en weer gaan. Het lullige was dat ik Chelsey had beloofd om op de foto te gaan, dus ik MOEST iets kopen anders kon het niet. Vandaar deze trui. De trui kost €45,00 euro. Als je ze via internet wil kopen kost ie €50,00 euro.  Na het betalen kreeg je een kaartje mee en moest je in de rij gaan staan om op de foto te gaan met Famke Louise. Dat leek eeuwen te duren zeg, maar er bleken interviews tussen door te zijn.  Ze was super blij dat ze Famke mocht gaan ontmoeten! Spannend hoor!!!

Meet & greet met Famke Louise

Ze heeft nog even staan kletsen met Famke en ze hebben geknuffeld! Dat kun je zien in de video hieronder! Dit was zoooooooooooooo onwijs lief. Chelsey is normaal altijd verlegen en praat tegen niemand. Maar dit was echt een verbaas momentje. Ze wilde Famke zo graag zien én dat bleek ❤

 

Het was een super geslaagde dag en ik ben blij dat ik ben geweest en dat ik dit heb kunnen doen voor Chelsey! Stiekem vond ik het ook erg spannend en leuk hoor. Wat vinden jullie van Famke? En luisteren jullie of jullie kinderen haar muziek ook graag? Laat het achter in de comments. Tot snel! ❤

 

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *