Bento lunchbox Large

Door Kimberley sep11,2019
Bento lunchbox Take a Break large

De vakantie zit er alweer op, maar ik had niet bedacht iets nieuws te kopen voor Chelsey haar nieuwe schooljaar. Dit omdat ik pas twee nieuwe broodtrommels heb gekocht voor haar inclusief drinkbekers. Of nou ja, één setje kreeg ze in februari voor haar verjaardag en de ander kocht ikzelf. Plotseling kwam ik er twee dagen van te voren achter dat ik beide broodtrommels miste. Ik ben op zoek gegaan naar een nieuwe trommel en ik kwam uit op de Bento lunchbox Take a Break large.

Bento lunchbox Take a Break large

De Bento lunchbox is een ideale lunchtrommel die je ieder kind, maar ook jezelf kunt meegeven. Zoals je ziet heeft de box een ruime indeling. Je kunt deze trommel indelen zoals JIJ dat zelf wilt. Heb je avondeten klaargemaakt, maar is het teveel? Bewaar het in de trommel. De volgende dag kun je het simpelweg opwarmen in de magnetron (zonder deksel), want hij is magnetron bestendig.

Bento lunchbox Take a Break large

Er zit een erg handig kliksysteem op waardoor je kindje de broodtrommel makkelijk kan openmaken.

Bento lunchbox Take a Break large

Zoals je ziet bied de trommel Bento lunchbox Take a Break large voldoende ruimte. Het is immers een large model. Eerlijk gezegd schrok ik van de grootte in het begin, maar om eerlijk te zijn is het wel een fijne box! Je kunt alle extra dingen in de box eruit halen, omspoelen, afdrogen en gebruiken. De broodtrommel mag ook in de vaatwasser. Zelf ben ik er geen voorstander van, omdat het toch wel beschadigd. Als je het allemaal netjes wil houden zou ik de bakjes gewoon lekker afwassen.

Bento lunchbox Take a Break large

Wat meer informatie over de Bento lunchbox van Mepal:

Inhoud: 1,5 l
Materiaal: Polypropyleen (PP), Acrylonitril butadieen styreen (ABS), Thermoplastisch elastomeer
Lengte: 255 mm
Breedte: 170 mm
Hoogte: 65 mm
Gewicht: 559 gr

Bron website Mepal: Lunchbox Take a Break large in de kleur roze. Inclusief bento boxjes. Nog restjes over van gisteren? Neem ze gerust mee onderweg. Met twee aparte vakken, plus een extra box met vorkje, houdt de Bento in jouw lunchbox je (hartige) lunch altijd heerlijk vers! Combineer er op los, en bepaal zelf wat je eet en wanneer. De lunchbox met Bento is robuust en herkenbaar eigenwijs van vorm. De bentobakjes in de lunchbox mogen (zonder deksel) in de magnetron. Perfect voor het combineren van verschillende kleine gerechtjes. Dus geniet met volle teugen! Veel plezier!!

Dit artikel is GEEN samenwerking, maar uit eigen initiatief geschreven. Wil je samenwerken? Dan kun je mailen naar Lifestylekimberley@gmail.com of een Instagram bericht sturen. Liefs! 

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *