Relax center Nederland

Door Kimberley sep13,2019
Relax center Nederland | Review

Relax center Nederland. In juni besloot ik mijn vriend een verrassing te geven voor ons 1 jarige jubileum. Het voelde totaal niet zo, want wij kennen elkaar al dertien jaar en zijn in het verleden verliefd en verloofd geweest. Ik wilde iets organiseren waarvan ik dacht dat hij het nooit te weten zou komen. Dat is half gelukt hahaha. In dit artikel ga ik vertellen hoe ik het vond om naar deze vestiging te gaan. Ik vertel je waarom ik deze dag heb geboekt, waar het is en wat er te doen is. Lees mee!

Relax center Nederland

Relax center Nederland | Review
Om te beginnen ligt het relax center Nederland in Amersfoort. Er zijn zeker meerdere vestigingen in Nederland, maar deze was voor ons het dichtste bij. Als je aankomt lopen zie je dit gebouw die je hierboven op de afbeelding ziet. Achter het gebouw ligt het relax center. Het is een paar minuutjes lopen. Aan de voorkant van het pand zie je duidelijk een bordje hangen met: ‘relax center NL’.

Relax center Nederland | Review

Bij aankomst ben ik alleen naar de deur toegelopen om te zeggen dat ik er ben. Hij zei dat we nog even moesten wachten omdat hij nog bezig was met schoonmaken en de versiering. Ik had namelijk “romantische versiering” geregeld. Het zou vijf minuten duren. Ik ging weer even terug naar de plek waar we zaten. Het duurde ruim tien minuten. Toen zijn we er gewoon heen gelopen. Er werd niet open gedaan. We wachten nog zo’n minuutje. Toen deed de meneer die er werkte de deur open.

Relax center Nederland | Review

Je mag hier van alles gebruik maken: sauna, zwembad en jacuzzi. Je mag gebruik maken van de loungehoek, er zijn handdoeken aanwezig, drankjes en wat kleine koeken. Een warme en koude douche mag natuurlijk ook niet ontbreken in een wellness. Wij hadden onze eigen eten en drinken meegenomen. Dit moet je van te voren wel even overleggen. Dat is wel zo netjes. Zwemkleding is trouwens verplicht om te dragen. Aan het einde van dit blog staat een video online van deze dag.

Relax center Nederland | Review

Relax center Nederland

We hebben deze dag samen 2,5 uur mogen genieten in deze vestiging. We hebben alleen geen gebruik gemaakt van de sauna omdat wij daar beide niet echt tegen kunnen. De jaquzzi was erg heet waardoor je veel verkoeling zocht in het zwembad of een koude douche nam. Heerlijk zeg!

Tijdens ons verblijf in deze vestiging zijn wij haren tegen gekomen in het zwembad. Geen blonde / rode haren van mij, maar dikke lange zwarte haren. Dit heb ik meteen gemeld bij de desbetreffende persoon. Ook waren ze niet op tijd! Dit heb ik ook gemeld. Wij kregen als excuus een enorme bos bloemen toegestuurd met een doos Merci. Dit vonden wij erg fijn!

Dit artikel is NIET gesponsord en ik heb deze dag helemaal zelf bekostigd!

Voor samenwerkingen kunt u mailen naar lifestylekimberley@gmail.com

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *