Chelsey haar eerste uitnodigingen voor haar feestje!

Door Kimberley mrt6,2019
Chelsey haar eerste uitnodigingen voor haar feestje!

Het is een geregel, maar dan heb je ook wat! Chelsey had voor het eerst haar echte kinderfeest! Wat was ze er ontzettend blij onder. Ze moest het ook aan iedereen in haar klas vertellen. Voor mama is het ook een opgave geweest, want HOE pak ik dit nou goed aan? Chelsey haar eerste uitnodigingen voor haar feestje! Deze kleine schoonheidsfoutjes wil ik vandaag graag met jullie bespreken. Kom!

In december begon ik al een beetje rond te kijken naar uitnodigingen voor haar kinderfeestje, want ik wilde haar, nu ze vijf zou worden wel een leuk feestje geven. De eerste vier jaar heb ik het gewoon thuis gevierd met een enorme leuke taart (ieder jaar natuurlijk een andere taart), en veel familie, vrienden en kennissen. Dit jaar heb ik dat anders aangepakt. En ging opzoek naar mogelijkheden.

Uitnodigingen. Wat wil ze allemaal?

Ik had wel een beetje een idee wat ze graag voor thema zou willen, maar dit kon ik dus ook niet helemaal waarmaken. Dit vond ik best jammer. Chelsey wilde graag als thema Raveleijn. Dat zijn de ruiters op die vijf paarden. De show hiervan is te zien in de Efteling. Ik besloot, omdat zij niet op de foto staat met deze mensen, haar uitnodiging wél in Efteling stijl te creëren. Ik heb tien uitnodigingen gemaakt en had als foto deze gebruikt die hieronder afgebeeld staat. Gelukkig was ze er blij mee!

Chelsey haar eerste uitnodigingen voor haar feestje!

Chelsey haar eerste uitnodigingen voor haar feestje!

Het enige wat ik vergeten ben om op de uitnodiging te zetten is wat voor cadeautjes zij zou willen hebben voor haar verjaardag en ook de eindtijd ontbreekt op de kaart. Mensen moet natuurlijk wel weten wanneer ze hun kinderen kunnen komen ophalen haha. Gelukkig waren er ook ouders die op het schoolplein naar mij toe kwamen om te vragen hoe het zat. Best gek dat ik daar gewoon NIET aan heb gedacht, maar dit weet ik dan weer voor de volgende keer als ik iets ga maken. Haha!

Ik ben later die week alle ouders een appje gaan sturen met hoe laat alles begon en hoe laat ze hun kinderen weer konden komen halen. Qua cadeautjes en tijden is alles toch allemaal goed gekomen!

Want ik ben samen met Chelsey een mandje gaan maken bij de Snuisterijen in IJsselstein, zodat mensen hieruit een cadeautje konden halen, mocht dit nodig zijn. Dit is een super leuk speelgoed winkeltje waar kinderen met een mandje zelf door de winkel heen kunnen en hun eigen speelgoed bij elkaar kunnen sprokkelen. Dit meld je bij de mensen die je hebt uitgenodigd, zij gaan langs en zo krijgt je kindje altijd wat zij zelf hebben uitgezocht. SUPER handig om te doen trouwens en heel leuk.

Chelsey haar eerste uitnodigingen voor haar feestje! Chelsey haar eerste uitnodigingen voor haar feestje!

Hoe zagen jullie uitnodigingen eruit?

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *