Mijn prachtige dochter is 5 jaar geworden!

Door Kimberley feb15,2019
Mijn prachtige dochter is 5 jaar geworden!

Het is vandaag feest in Utrecht, want….. mijn prachtige dochter is 5 jaar geworden! Wat een onwijs leuke leeftijd is dit en wat een knappe meid is het! Ik wil hier vandaag, in dit blog een brief aan haar schrijven. Dit omdat ze vijf jaar is geworden vandaag en ik wil laten weten en laten lezen (voor later) hoeveel zij voor mij betekend en wat wij in deze vijf jaar samen hebben meegemaakt. Lees je mee?

Mijn prachtige dochter is 5 jaar geworden!

Vandaag, precies 5 jaar geleden, kwam Chelsey na een goede bevalling om 2:54 ter wereld. Ze woog 3490 gram en was 51 centimeter. Mijn leven veranderde meteen! Zij is het mooiste geschenk wat ik mij maar kan wensen. Ik mag het geluk hebben haar negen maanden te hebben gedragen en te zien opgroeien. Nu, vijf jaar later ben jij, Chelsey, een hele grote meid geworden. Je bent soms echt een pittige dame die weet wat ze wil en ook echt doet wat ze wil. Je bent een vrolijke en héle lieve meid!

Mijn prachtige dochter is 5 jaar geworden!

Je zit alweer één jaar op school en je doet het zo ontzettend goed. Jij bent, zoals de juffrouw zegt, echt ontpopt tot een zelfverzekerd en stoer meisje! Je helpt elk kindje in de klas, wijst ze de weg als ze nieuw zijn en je ben enorm zorgzaam. Iets wat ik mooi vind aan je en ook erg herken, omdat ik zelf ook zo ben. Je bent een echte kletskous, houd je mond nooit dicht, zingt met alle liedjes mee, kleed jezelf aan, doet je schoenen aan, maakt je eigen brood, je leert goed en je bent leergierig, onthoud dingen enorm goed, je bent gek op dieren en wil altijd iedereen echt helpen en troosten.

Mijn prachtige dochter is 5 jaar geworden!

Ook houd je enorm veel van liefde geven en knuffelen. Ik heb je altijd geprobeerd op te voeden met heel veel liefde en dat zie ik heel erg terug in jou. Ik ben trots op mezelf dat ik dat heb kunnen leren, want liefde is ontzettend belangrijk. Mama probeert jou ook altijd netjes en leuk aan te kleden en dan hoor ik mensen altijd zeggen: “wat ziet zij er leuk uit zeg!” en dan denkt mama: “zo hoor het ook!”. Ik vind dat jij er altijd mooi moet uitzien. Mama komt hiermee op de tweede plaats en dat is helemaal niet erg. Zolang jij er maar goed uit blijft zien! Mijn mooie meisje voor altijd! Ik hou van je Chelsey.

Gefeliciteerd met je vijfde verjaardag schat!

Schat, ik hoop dat we nog mooie jaren mogen beleven, want er waren niet altijd leuke momenten in je leven geweest, maar we maken er het beste van en dat kunnen wij! Samen staan we sterk. Onze moeder en dochter band is zo onwijs sterk! Jij wil mama nooit missen of ergens zijn zonder mama, maar soms is het wel even goed als mama ook wat tijd voor zichzelf heeft al doe ik dat amper! Je bent mijn lieve meisje en dat zal je altijd blijven. Al ben je soms wel écht heel vervelend hoor haha!

Related Post

2 gedachten aan “Mijn prachtige dochter is 5 jaar geworden!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *