Verjaardagsfeestje vieren voor de volwassenen

Verjaardagsfeestje vieren voor de volwassenen

Vandaag neem ik jullie mee naar zestien februari tweeduizend negentien: verjaardagsfeestje vieren voor de volwassenen. Ik wil jullie met trots delen hoe dit feestje is verlopen, hoe Chelsey het vond en wat zij deze dag allemaal heeft gekregen voor haar vijfde verjaardag! Als je het leuk vind, lees mee!

Chelsey haar verjaardag was eigenlijk vijftien februari, maar wij hadden van te voren al besloten het op een zaterdag te vieren. Dan kan iedereen vaak wel en is het een echte vrije dag. Vrijdag avond zijn mijn vriend en ik bezig geweest met het huis versieren. Jeetje, nog best een gedoe hoor haha.

Verjaardagsfeestje vieren voor de volwassenen

Zoals je op de foto hierboven ziet is het enorm leuk geworden! We hadden twee sta tafels gehuurd en tien klapstoelen, omdat we die zelf niet hadden. Chelsey was erg verrast toen ze dit zaterdag ochtend zag. Ze vond het heel mooi en was heel blij. Had ze zin in haar feestje? JA ZEKER WEL!

Verjaardagsfeestje vieren voor de volwassenen

Chelsey liep trots naar de tafel toe om eens te bekijken wat er allemaal op stond. De tafel stond hier nog niet vol met lekkere dingen. Dat kwam later pas! Eerst was ’t nog even genieten van alle rust.

Verjaardagsfeestje vieren voor de volwassenen

De gasten die kwamen waren vrienden van ons. Chelsey wilde ze allemaal heel erg graag zien! Rond 12:45 uur kwamen de eerste gasten al binnen lopen. Het feestje was van 13:00 tot 17:00 uur.

Verjaardagsfeestje vieren voor de volwassenen

Chelsey had van ons nog twee cadeautjes gehad: baby Born mutsje met klittenband stickers. Deze kun je afwisselen zodat je telkens nieuwe stickertjes op het mutsje hebt. Ook had ze nog een cool speentje gehad voor haar pop “Lisa”. Hier zit een konijntje aan wat licht geeft en het speentje maakt een sabbel geluid. Dit is leuk om af te wisselen met de andere spenen die ze heeft voor baby Lisa.

Verjaardagsfeestje vieren voor de volwassenen

Ook was baby Born een beetje jarig! Ze kreeg een feesthoedje op van Chelsey en hoorde er écht bij.

Verjaardagsfeestje vieren voor de volwassenen

Hier zaten Chelsey en Valery lekker te spelen in haar eigen kamertje. Ze had van ons ook nog een huisje gekregen van hard karton (wat je op de foto ziet). Dit zet je in elkaar en kun je mooi inkleuren. Ze heeft nog een mooie stoere meisjesfiets gehad. Deze fiets is te zien in mijn VLOG. Ze heeft haar accessoires gekregen, geld, een dagboek, een pen, baby Born verjaardagset, een drinkbeker, broodtrommel van paarden, beker van paarden, helm voor baby Born scooter, baby Born kleertjes, nog een dagboek, stickers en een etui. Ze is enorm verwend dit kind! Ik ben iedereen zo dankbaar.

Verjaardagsfeestje vieren voor de volwassenen

Na de cadeautjes hebben we de taart aangesneden. Chelsey wilde graag een Raveleijn taart van de Efteling. Nou meis, hier is die dan! Hij was heerlijk en gewoon van de Hema! Gefeliciteerd Chelsey.

Verjaardagsfeestje vieren voor de volwassenen

Hier stond het eten al lekker op tafel inclusief de kippie pan! Heerlijk hoor. De gasten mochten alles zelf pakken, al bleef ik vaak zelf nog wel voor ze lopen. Automatisch wil je alle lege glazen vullen.

Wij hebben erg genoten van deze prachtige dag, want het weer zat enorm mee. We hebben lekker buiten kunnen staan, binnen gezeten, gegeten en gezellig kunnen kletsen & lachen met iedereen.

Liefs,

 

 

Related Post

11 gedachten aan “Verjaardagsfeestje vieren voor de volwassenen”
  1. Wat fijn dat het zo’n geslaagde dag is geworden. Het ziet er ook heel mooi en feestelijke uit. Dat heb je echt leuk gedaan.

  2. Het zag er een fantastische pan uit! ik vind het ook altijd fijn een open bar want soms ben je als gastvrouw/heer altijd maar aan het lopen om drankjes bij te vullen en dat vind ik zelf vervelend 🙂 ik zit liever bij de gasten want als je veel gasten hebt dan is er elke 5 minuten wel iemand zijn drankje leeg!

    1. Ja dat is zeker waar. Dat is echt vervelend. Alles op tafel en ze zoeken het maar uit. Maar je merkt wel dat ze minder snel pakken dan haha.

    1. Ja klopt zeker. Maar zoals je leest en ook in de video kan zien gaf zij 2 feestjes. 1 voor familie/vrienden en kindjes en de dag erna haar kinderfeestje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *