Chelsey haar kinderfeestje in Monkeytown

Door Kimberley mrt20,2019
Chelsey haar kinderfeestje in Monkeytown

Chelsey haar kinderfeestje in Monkeytown! Wat was dit een spannende dag voor haar zeg. Haar eerste echte feestje met kindjes van haar school. Hier was ze enorm lang op aan het wachten. Na 5 jaar tijd besloten we om het roer eens om te gooien. Ik vroeg of zij het leuk vond om haar feestje in Monkeytown te vieren en Chelsey zei direct JA! Ik vertel hier in dit artikel hoe het voor mij was om dit te doen en hoe deze dag verliep. Er zijn kinderen onherkenbaar in beeld gebracht vanwege privacy!

Toen we binnen kwamen stond er al een mooie tafel voor Chelsey klaar. Bij de tafel stonden acht stoelen. Ze was enorm verrast en super enthousiast. Nu was het wachten op de kinderen. Jeeej!

Chelsey haar kinderfeestje in Monkeytown

Alle ouders en kinderen kwamen één voor één binnen lopen. Chelsey keek elke keer blij op als er weer een kindje bij kwam. Het was zo leuk om haar zo blij te zien! Alle kindjes waren er, dus tijd voor een fotootje! We kregen onbeperkt limonade. Dat was natuurlijk heel lekker! De kinderen genoten!

Chelsey haar kinderfeestje in Monkeytown

Wij moesten natuurlijk zelf ook wat eten. We namen samen een omelet en nacho’s uit de oven.

Chelsey haar kinderfeestje in Monkeytown

Om half twee kregen de kinderen lekker te eten drinken en moesten wij toekijken. De keuze bestond uit: poffertjes of patat met een snack. Ze hebben heerlijk gegeten en gedronken met z’n alle. Hmm!

Chelsey haar kinderfeestje in Monkeytown

De kinderen hebben zich prima vermaakt, lekker gegeten en gedronken. Ik wil nog even alle papa’s en mama’s bedanken en alle kinderen die op Chelsey haar feestje waren! Hieronder vind je wat info.

Wij kozen voor Monkeytown party 3. Hierbij zitten de volgende dingen:
Entree en ontvangst
Onbeperkt limonade
Patat met mayonaise en snack of poffertjes (12 stuks)
Waterijsje
Snoepzakje bij vertrek
Cadeautje voor de jarige
*NIET GESPONSORD*

Video van haar verjaardagsfeestjes:

 

Wij hebben met genoten van deze fantastische feestdag waarbij we alle kinderen hebben zien lachen en lief hebben zien spelen. Wij vonden het super leuk om dit te mogen organiseren voor iedereen en ik ben blij dat Chelsey zo geliefd is! En als oud kinderdagverblijf juf en BSO leidster, kon deze dag natuurlijk niet mis gaan hihi! Nogmaals, erg bedankt dat jullie er allemaal bij konden zijn.

Liefs,

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *