Cien Micellar Water Sensitive

Door Kimberley nov17,2017
Cien Micellar Water Sensitive

Kennen jullie de Cien Micellar Water Sensitive? Deze is te koop bij de Lidl. Ik zag laatst zoveel nieuwe producten in de Lidl en dacht, dit moet ik uitproberen. Zo gezegd, zo gedaan. Vandaag geef ik een review over deze twee fijne beauty producten. Ben je benieuwd naar wat ik ga schrijven? Klik dan op read more en ik neem je mee. Dit artikel is overigens niet gesponsord en deze producten zijn geheel op eigen kosten gekocht! Veel lees plezier.

Cien Micellar Water Sensitive

De flesjes van Cien zien er heel mooi roze uit. Dit sprak mij eigenlijk al direct aan. Roze en Kimberley. Dat is gewoon samen één. Ik nam deze twee mooie Cien producten mee naar huis om te testen. Daar gaan we dan.

Cien Micellar Water Sensitive

De Gentle cleansing milk is bedoeld om je huid zacht te maken, maar ook om te reinigen. Je kan het na het micellar water aanbrengen, maar ook ervoor. Het is net hoe jij het zelf wil. Het is voor alle huidtypes bedoeld.

Cien Micellar Water Sensitive

Cien micellar water kost bij de Lidl maar liefst €1,19. Dat is toch een super mooie prijs? De inhoud is 250 ml.

Cien Micellar Water Sensitive

Zoals je ziet kun je deze ook gebruiken om je gezicht te reinigen. Het lekkerste is om je huid even lekker in te smeren met deze milk nadat je met de gezichtstonic of micellar water bezig bent geweest. Zo krijgt je huid een lekker zacht vachtje. Ik gebruik dit zelf in combinatie met de micellar water. Gebruik dit precies hoe jij het wil.

Cien Micellar Water Sensitive

Dit is hoe de milk eruit ziet op mijn hand. Een hele zachte reinigingsmelk. Het is niet dik en niet dun.

Cien Micellar Water Sensitive

Extra bonuspunt. De dop van het micellar water ziet er zo uit. Ik wist in het begin niet hoe dit werkte. De truc: je legt een wattenschijfje op de bovenkant, drukt erop en je micellar water zit op je schijfje. Wil je nou meer op het wattenschijfje? Druk dan gewoon nog een keer. Zo kun je nooit teveel gebruiken. Echt ideaal! Wat vind ik ervan?

Cien Micellar Water Sensitive

Zijn deze twee producten aan te raden? JA! Voor mij gaan ze door de keuring heen. Plus punt: de prijs en het doseer dopje! De micellar water en de milk verwijderd mijn make-up prima. Een dikke duim omhoog!

Niet gesponsord!

Related Post

11 gedachten aan “Cien Micellar Water Sensitive”
  1. heb micellar water 1x gebruikt (sensitive) maar had
    dag erna gelijk al uitslag in gezicht en hals, jeuk en erg onprettig gevoel. Kan het zijn dat er iets in zit waar ik allergisch voor ben? Voorheen ook 1x kruidvat micellar water gebruikt; hetzelfde probleem. Dacht probeer deze sensitive versie van Lid nog een keer, maar helaas! Iemand anders met dezelfde ervaring?

  2. Hallo,

    Ik gebruik micellair water van Bioderma, hy^poallergeen, zonder parabenen etc… maar ik krijg er gelijk toch roodheid van op mijn wangen en rode vlekjes. Tja. Meer het meerdere keren geprobeerd, telkens zelfde resultaat.

  3. Ik gebruik het ooken ben tevreden van het product maar het zogezegde handige pompje is een grote frustratie omdat het na gemiddeld 5 x gewoonweg niet meer werkt, nooit bij geen enkel flesje dat ik ooit gehad heb. Doe mij maar een gewone dop dan want dit is een gedoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *