Pinokkio’s restaurant – Review

Door Kimberley okt23,2017
Pinikkio bewerkt review

Pinokkio’s restaurant – Review. Zoals beloofd heb ik een review van een super leuk restaurant in de Efteling. Wij waren laatst vier dagen in de Efteling. Best heftig hoor vier dagen. Je kan het beste gewoon lekker één nachtje blijven slapen, dan heb je twee dagen in de Efteling. Zoals ik in dit artikeltje vertelde gingen wij naar een dinershow restaurant genaamd Pinokkio’s restaurant. Lees hier wat ik ervan vond en of ik dit zou aanraden.

Van te voren had ik via de website al een tafeltje gereserveerd, zodat, als we in de Efteling waren, wij meteen door konden zijn. Wij hadden om 17:00 uur gereserveerd. Rond 16:45 stonden we bij Pinokkio’s restaurant. Het was echt al super druk. Ik was blij dat wij al een tafeltje hadden. Tijdens het wachten werd iedereen onthaald door Pinokkio figuren. Super leuk! Om vijf uur mochten we eindelijk naar binnen. Wij hadden echt een super mooi tafeltje gekregen. Helemaal vooraan. Wauw! We konden hier alles super goed zien! Echt perfect hoor.

Pinikkio bewerkt review-1

 

We kregen al snel de menukaart voor ons neus en we hadden een ruime keuze. Het is een pasta en pizza restaurant, dus je kon alleen kiezen uit soorten pasta’s, pizza’s en twee of drie soorten soep. Erg lekker! Ik hou ervan! Ik koos een pasta met carbonara. Ik heb werkelijk genoten van deze maaltijd. Chelsey had een kippensoepje, maar ze had de soep niet helemaal opgegeten. De maaltijden kregen we erg snel geserveerd.

Pinikkio bewerkt review-2

 

Tijdens het eten werd er een optreden/show gegeven door de Pinokkio cast. Dit waren korte stukjes van ongeveer vier minuutjes. Daarna vertrokken ze weer met de mededeling dat er wat te doen was voor de kinderen. En zo ging dit de hele avond. Voor alle leeftijden hadden ze wat te doen. Chelsey wilde weer eens niet mee. Die vind het allemaal nog eng met een hoop kinderen. Je zag de kinderen echt genieten. Ze mochten ook mee dansen op het podium. Dat vonden ze allemaal wel leuk. Ook hier deed Chelsey helaas niet mee. Jammer.

pinokkio-3 bewerkt

 

Het was een gezellige avond met leuke optredens voor de kinderen, maar ook leuk voor volwassenen en ik raad het zeker aan om hier een keertje te komen eten! (geen sponsoring). Wij waren met z’n drieën en we waren zo rond de €42,00 kwijt. Ik vond dit nog wel meevallen. Nogmaals een aanrader om hier een keer gezellig te eten!

 Pinokkio’s restaurant – Review

Related Post

3 gedachten aan “Pinokkio’s restaurant – Review”
 1. Ook geweest vandaag, kwaliteit pizza’s was slecht en er was geen entertainment meer bij. Nada noppes. Zeker geen aanrader. Ook zeer bedompte ruimte, slecht verlicht, zag er niet uit, niet efteling waardig. Jammer! Leek zo leuk.

  1. Ook wij
   Daags van te voren gereserveerd
   Kregen een tafeltje apart van t restaurant in een kroeg achtingen setting
   G8ngen we niet mee akkoord. Nieuwe tafel oké bestelde een karaf wijn voor twee en aub wat water. Moest fles worden zowel de wijn als het water…
   Medereiziger bestelde pizza, ik spaghetti carbonara. Kreeg ee; in positie deeg
   Zonder iets en koud. Serveerster erbij bracht het terug naar de keuken
   Pizza,s bijna op kwam opnieuw een iets groter portie spaghetti carbonara.
   Met een ieniemini potje stukjes kaas? Of ik nu wilde proeven. Waswarm maar alleen deeg. Serveerster ging weg om te overleggen met haar leidinggevende.
   Wehoeven zooooo, dat is mooi,,,,,, de spagettie carbonara niet te betalen, dat is fijn. Voor iets wat je niet gegeten hebt…
   Volgende keer weer? Nee, nooit meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *