Coronaproef Uitje: Het Loetbos In Lekkerkerk

Door Kimberley apr12,2021
Coronaproef Uitje: Het Loetbos In Lekkerkerk

Coronaproef uitje: het Loetbos in Lekkerkerk. Veel mensen willen tegenwoordig op pad. Corona laat niet veel toe, dus gaan mensen veel naar bossen toe. Je hebt overal wel een bos. Ver weg, dichtbij en misschien wel om de hoek van je huis. Er is altijd wel een leuk stukje bos te vinden. Wij zijn ook al naar verschillende bossen geweest: Doorn, IJsselstein, Houten, Zeist, Woudenberg, en nu dus ook gezellig in Lekkerkerk. Vandaag laat ik je zien wat je er kunt doen en kunt bekijken. Lees je vandaag met me mee?

Chelsey op het bruggetje

Als je het bos binnenkomt zie je een bord. De foto staat hierboven. Het bord vertelt wat je allemaal kunt doen en welke leuke routes je kunt volgen. Per kleur staat aangeduid wat voor route het is en zo kun je dus ook makkelijk de pijlen volgen op kleur. Makkelijk voor de kids die nog geen cijfertjes kunnen lezen.

Chelsey staat op de foto hier boven op een bruggetje. Deze bruggetjes zijn door heel het bos te vinden en leuk om overheen te lopen. Ook kwamen we een klauter stukje tegen. Wel over water. De dag dat wij gingen was het niet perse warm, dus sloeg Chelsey dit over. Het water is niet super diep, maar als je erin valt heb je het wel heel koud! Ik heb beloofd in de zomer met heel mooi weer terug te gaan, zodat ze deze klauter route over kan. Er bleek ook een grote mol te staan in het bos en die viel natuurlijk op!

Chelsey bij klimrek

Wat een ding hé? Als je in het begin van het bos loopt zie je al in de verte deze mega grote mol staan. Of liggen. Net hoe je het wil noemen. Je kan hier bovenop klimmen, eraf glijden, op zijn neus zitten en gewoon op het bergje spelen. Ook liggen er grote takken zoals je ziet en daarmee maakte Chelsey een “vlot”. Je kan er ook een soort trappetje van maken, want ik moet wel zeggen dat het bergje stijl is.

Coronaproef Uitje: Het Loetbos In Lekkerkerk

Coronaproef Uitje: Het Loetbos In Lekkerkerk

Lifestylekimberley Op De Mol

Het is een super leuke mol om mee te spelen! Zie je mij zitten? WHOEHOE!!

In het bosWat de routes betreft hebben wij niet specifiek een bepaalde route gelopen. Wel wilde wij een speciale boom zien. Deze boom hebben ze uitgesneden in een poppetje met een wolf en uil. We volgde het pad met alle houtsnippers en kwamen als eerste langs een klim en klauter gebeuren. Hierop kon je klimmen, spelen, muurklimmen en van de paal af glijden.

Toen kwamen we bij de speciale boom. WOW! Wat mooi zeg!

Speciale boom en wolfje

Hierbij stonden ook 3 boomstammen. Daar kon je op zitten. Ik had eten meegenomen en wat te drinken dus gingen we even wat eten en drinken samen in de zon. Het Loetbos is een heerlijk wandel gebied!❤

Loetbos

Wandelen in het Loetbos

Loetbos lekkerkerk

Coronaproef uitje: het Loetbos in Lekkerkerk. Dit is zeker waar jij naartoe moet met je kinderen of kleinkinderen! Gezellig met z’n tweeën kan ook. Het bos is mega groot, dus vermaken kun jij je. Fietsen wordt ook erg aangeraden in dit bos. Er zijn verschillende fiets routes om te fietsen. Super leuk! Er staan ook picknicktafels door het hele bos heen. Dit ook enorm leuk om te gebruiken in de zomer.

Ben jij al in dit bos geweest of ga jij er binnenkort misschien heen?

LET OP!!!! Wanneer ik een product promoot op mijn YouTube kanaal, Instagram of mijn blog, zet ik dat er altijd bij in de vorm van “Deze video/blog is gemaakt in samenwerking met”. Mocht dit er niet bij staan dan heb de video of blog zelf gecreëerd. Als een product WEL gesponsord is, weet dan dat ik dit sponsor omdat het product ook daadwerkelijk bij mij past en ik er ook echt tevreden over ben. Mochten er toevallig nog vragen of opmerkingen zijn? Stuur mij een berichtje via Lifestylekimberley@gmail.com

Social media kanalen waar je mij kunt volgen: Instagram, Facebook, Youtube

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *