Hans en Grietje pannenkoekenhuis

Door Kimberley jul19,2021
Hans en Grietje pannenkoekenhuis

Telkens als ik op Facebook scrolde zag ik het Hans en Grietje pannenkoekenhuis voorbij komen. Ik raakte steeds meer geïnteresseerd en ik wilde toch echt met eigen ogen zien wat er allemaal te beleven valt. Ik trok mijn stoute schoenen aan en boekte een tafel via de website. We boekte een tafel voor drie personen: mijn oma, Chelsey en ik. Vandaag neem ik je mee naar het pannenkoekenhuis in Zeewolde.

Hans en Grietje pannenkoekenhuis

Deze dag was trouwens niet super warm, maar gewoon broeierig. De zon scheen helemaal niet, maar lekker was het wel. Eigenlijk gewoon een prachtige dag om te gaan. Ze waren met de wegen bezig, dus we hadden een aardige omleiding! Uiteindelijk hebben we er één uur over gereden. Ook heb ik deze dag natuurlijk weer vastgelegd op camera en is het alweer mijn 100ste video op YouTube. YEEAAAH!

Glijbaan Hans en Grietje pannenkoekenhuis

Als je binnenkomt zie je meteen dit prachtige Hans en Grietje huis. Aan de rechterkant is een snoephuisje te zien. Deze zien jullie heel goed in mijn video. Op het buitenterrein is een hele grote speeltuin. Voor iedereen is er iets te doen. Je kan er glijden, fietsen, met water spelen, wandelen, springen en nog veel meer! Als je een stukje doorloopt kom je bij het mooie pannenkoekenhuis aan.

Hans en Grietje pannenkoekenhuis

Als je binnenkomt moet je even wachten bij dit aangegeven bordje. Iemand van het personeel zal je naar je tafel begeleiden. Als je naar boven kijkt zie je een hele hoop mooie kleurrijke lampjes. Kijk je recht vooruit, dan zie je dat er lekkere pannenkoeken worden gemaakt. Hier kun je een kijkje nemen.

Lampjes pannenkoekenhuis

Wat hebben wij besteld? Ik had een gewone naturel pannenkoek. Chelsey had een kinderpannenkoek met snoepjes erop en kreeg daarbij een heksen neus. Mijn oma had een kaas/spek pannenkoek. De bediening is enorm vriendelijk geweest voor ons en legde ook helemaal uit wat we allemaal konden doen binnen. Want…. het is er magisch! Uiteraard moesten wij dat uitvogelen wat er allemaal te doen was. Dit kun je terug zien in mijn vlog. Ga zeker kijken want het is echt heel erg leuk om te beleven!

Glijbaan

Oeh, een heksenput! Via deze trap kun je naar boven, maar je kunt ook via de heksenput naar beneden. Wat je daar allemaal kan doen? Bekijk mijn video! Er zijn ook kamers waar de vloer en tafels bewegen. Super spannend. Het is een dag VOL belevenis, vermaak en plezier! Wil je langsgaan? Reserveer dan eerst je bezoek! Bedankt voor je tijd en bezoek. Ik zie je heel graag weer bij mijn volgende post! xOxO

Beleef het sprookje zelf bij het Hans en Grietje pannenkoekenhuis

Dit artikel is niet gesponsord.

Op deze foto`s berust copyright. Deze mogen niet gebruikt worden door derde. Mits u toestemming heeft van Lifestyle Kimberley.

</h3

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *