Dagje Almere Jungle

Dagje Almere Jungle

Een dagje Almere jungle. Ik neem je mee. Op aanraden van iemand gingen wij hier naartoe en ik dacht, laat ik het eens filmen. Wel zo leuk voor de mensen die hier misschien nooit van gehoord hebben, zoals ik. Misschien woon je te ver en wil je toch weten hoe het er van binnen uit ziet. Wil je het zien? Dan moet je even mee lezen en mee kijken vandaag. In dit blog staat ook mijn vlog. Heel veel kijkplezier!

Voor je doorgaat met lezen, kun je mij ook op de volgende sociale media accounts volgen! Zo blijf je altijd op de hoogte van alles wat er in mijn leven speelt! Instagram, Facebook, Youtube & Tiktok

Almere jungle is een botanische tuin en dierenpark in één. Je kunt hier super veel leren, zien en doen!

Bron Almere jungle ”In botanische tuin Almere Jungle is een grote hoeveelheid bijzondere planten te bewonderen. Al meer dan tien jaar wordt hier hard gewerkt aan de aanleg van een tropische tuin. De afgelopen twee jaar hebben wij als botanische tuin veel vooruitgang geboekt met de komst van vele exotische, beschermde en bijzondere planten zoals de Reuzenwaterlelie en veel meer andere soorten.”

Almere Jungle

Bron Almere jungle “In Dierenpark Almere Jungle leven vogels, zoogdieren, vissen, reptielen, insecten en ongewervelde dieren. Voorheen hielden wij enkel opvang dieren maar wij breiden ons steeds verder uit naar meer exotische dieren. De dieren krijgen hier een natuurlijk verblijf, voldoende verrijking, de juiste voeding en soortgenoten. Mede dankzij uw bezoek aan Almere Jungle kunnen wij onze dieren een goed thuis geven en dagbesteding bieden aan een grote groep mensen!”

Almere jungle is niet super groot, maar je kan er wel heerlijk wat uurtjes vertoeven, eten, drinken en lekker buiten wandelen. Leerzaam is het ook nog eens, want overal staan bordjes waarop je kunt lezen wat voor diersoort het is of wat voor een plantensoort het is. In het souvenirs winkeltje kun je ook plantjes kopen. Maar ook andere leuke dingen hebben ze daar. O.a knuffels, wierrook, thee, beeldjes, boeken, spelletjes, sleutelhangers, mokken etc. Almere jungle gaat uitbreiden. Houd het in de gaten!

Ben je benieuwd geworden naar mijn vlog? 

Dit artikel is NIET gesponsord! Ook kun je mij volgen op: InstagramYouTube en Facebook!

Op deze foto`s berust copyright. Deze mogen niet gebruikt worden door derde. Mits u toestemming heeft van Lifestyle Kimberley.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *