De 10 meeste zoekwoorden van Lifestyle Kimberley

Door Kimberley jan22,2019
De 10 meeste zoekwoorden van Lifestyle Kimberley

Zoals wij allemaal weten zijn wij Nederlanders mensen die graag zoeken op internet naar bepaalde producten of dingetjes. Maar ook artikelen worden gezocht. Bijvoorbeeld reviews en dergelijke. Soms kom je de gekste zoekwoorden tegen en daarom heb ik vandaag de 10 meeste zoekwoorden van Lifestyle Kimberley. Het lijkt mij leuk deze woorden in een blog artikel te verwerken. Lees mee.

De 10 meeste zoekwoorden van Lifestyle Kimberley

Als je Jetpack of een andere plug-in hebt geïnstalleerd op je website, zul je merken dat je naar de zoekwoorden kunt kijken. Dit kan per dag, per maand, per kwartaal of per jaar. Ik ben gaan zoeken naar woorden die in één jaar tijd zijn gebruikt om op mijn blog te komen. Hieronder staat een tabel:

menu xaxa
haar wassen met groene zeep
lifestylekimberley
xaxa menukaart
xaxa ibiza prijzen
groene zeep
xaxa restaurant ibiza
amazon
wassen met groene zeep
haar wassen.met groene zeep

Zoals jullie zien is er vaak gezocht op het XaXa restaurant en groene zeep. Veel mensen zijn enorm nieuwsgierig hoe het is om bij dit restaurant te eten en hoe duur het allemaal is. Ik vind het super tof dat mijn artikel daarom ook zoveel gelezen wordt. Via deze link kun je mijn meest gelezen artikelen bekijken. In totaal zijn er 7,698 zoekwoorden gebruikt om op mijn website te komen en een bepaald artikel te kunnen lezen. Toevallig staat het artikel over XaXa ook echt op nummer 1 meest gelezen.

De 10 meeste zoekwoorden van Lifestyle Kimberley

Groene zeep? Ja je kunt er enorm veel mee en dat beschrijf ik dus ook in mijn artikel. Het is een oud artikel, maar hij gaat nog steeds hard. Mensen gaan opzoek naar wat je precies kan en mag met zeep. Je kunt er echt veel mee en vooral je kleding wassen hiermee is echt heerlijk! De klik link hier!

Wat zijn jouw meest gezochte zoekwoorden?

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *