Een Bijtketting Voor Mijn Dochter

Door Kimberley jun15,2021
Een Bijtketting Voor Mijn Dochter

Een Bijtketting Voor Mijn Dochter. Ik had nooit gedacht dat ik dit zou moeten kopen voor haar. Ik heb er lang over getwijfeld om een bijtketting te kopen, maar ik vond het toch wel nodig! Vandaag wil ik jullie graag meer vertellen over deze ketting. Er is weinig bekend over de bijtring voor oudere kinderen. Zoiets koop je toch alleen voor baby’s? Nee zeker niet! Vandaag deel ik mijn ervaring. Waarom heeft mijn dochter het nodig, waarom zou je het moeten aanschaffen en kan het gebruikt worden op school?

Bijtketting

Chelsey is een zachtaardig, druk, soms rustig, vrolijk, lief en zorgzaam meisje. Gewoon een normaal kind dus. Ze speelt enorm graag, knutselt graag en is heel graag bij mij in de buurt. In eerste instantie had ik nog niet zoveel door. Op een dag zag ik haar sabbelen aan knuffels. Ik vond het nogal vreemd, want dit doen kleine kinderen toch alleen? Steeds meer zag ik dingen opvallen: ze sabbelde aan haar haren, aan haar kleding, knuffels en touwtjes. Kleine kinderen stoppen alles in hun mond, maar is dat nog wel nodig naarmate ze ouder worden? Ja! Kauwen kan helemaal geen kwaad, in tegendeel zelfs.

Op dingen bijten is wetenschappelijk bewezen nuttig!

Chelsey heeft totaal geen problemen met leren, is harstikke ver, en loopt zelfs voor op klasgenootjes. Ze is een harde werker en heeft soms rust nodig merken wij. Vaak komt ze thuis en zegt ze last te hebben van herrie of drukte in de klas. Ze vragen veel aan haar, praten veel en zijn vervelend/druk. Chelsey wil gewoon rustig en hard werken. Tegenwoordig hebben wij haar een leuke geluidsdichte koptelefoon mee gegeven naar school. Deze hadden wij toevallig al thuis liggen. Ze mag deze opzetten als ze het in de klas te druk vind zodat ze rustig kan werken. Ze zegt dat ze deze bijna elke dag wel gebruikt. Teveel prikkels voor Chelsey is tegenwoordig wat lastiger merken wij. Helemaal niet erg natuurlijk, maar daarom wél belangrijk om er wat mee te doen. Daarom een bijtring voor mijn dochter.

Waarom een bijtketting aanschaffen?

Een Bijtketting Voor Mijn Dochter

Een bijtketting voorkomt nagelbijten (en bijten op kleren, potloden, etc.), geeft rust bij spanning en verwerking van prikkels (o.a. vormen van hoog gevoeligheid, ADHD, ADD, autisme, etc.) en verhoogt de concentratie. Zowel voor kinderen als volwassenen. De bijtketting is een flexibele hanger, gemaakt om op te bijten bij spanning of prikkels. De ketting helpt iedereen met verhoogde kauwbehoefte, snel is afgeleid, gevoelig is voor prikkels of altijd zit te wiebelen. Maar ook potlood-, kleding- of nagelbijten is met een bijtketting verleden tijd.  Gewoon proberen dus!

Waar is de bijtketting van gemaakt?

Alle bijtkettingen zijn vrij van BPA, Ftalaten, Latex, PVC of andere schadelijke stoffen.

Wat vind Chelsey van de bijtketting?

Chelsey is echt helemaal happy met haar bijtketting en ze gebruikt deze dan ook volop! Ze doet hem bijna dagelijks om. Ze neemt hem mee naar school, in de auto of ergens anders naar toe. Ik vind het geen enkel probleem dat zij de ketting meeneemt. Als het haar helpt, ben ik blij. Vooral bij tv kijken merk ik dat ie veel gebruikt wordt. Ook op school vind Chelsey het heel erg fijn om de bijtring te gebruiken als ze aan het werk is. Het geeft toch een bepaalde rust voor haar en dat is erg prettig.

Een Bijtketting Voor Mijn Dochter

Dit artikel is niet gesponsord. Dit product heb ik dus zelf gekocht. Ik wilde graag mijn ervaring met jullie delen, omdat hier nog te weinig over bekend is! Mochten er vragen zijn n.a.v. dit artikel, mag je mij altijd mailen op lifestylekimberley@gmail.com. Ook kun je mij volgen op: Instagram, YouTube en Facebook!

Op deze foto`s berust copyright. Deze mogen niet gebruikt worden door derde. Mits u toestemming heeft van Lifestyle Kimberley.

 

Related Post

2 gedachten aan “Een Bijtketting Voor Mijn Dochter”
  1. Fijn dat het Chelsey zo helpt! Ik ken ook een meisje die een bijtketting heeft en die vindt het ook fijn.

    1. Hey Suus,

      Ja zeker wel! Ik vind het ook fijn om te merken en te zien dat ze er zoveel baad bij heeft.

      Groetjes Kimberley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *