Eerste keer Spooky days in Walibi

Door Kimberley okt28,2022
Eerste keer Spooky days in WalibiEerste keer Spooky days in Walibi

BHOOOOOOOOOOOO! Eerste keer Spooky days in Walibi. Ja, wij zijn hier nooit eerder geweest. Wel in Walibi zelf, maar niet met een speciaal event. De foto zegt iets anders haha. Daar  staat ze op de foto met de tekst: Halloween fright nights. Maar dit vonden we gewoon super leuk om te hebben! Vandaag vertel ik je meer over Spooky days en kun je onze vlog zien. Kom je mee spoken en foto’s kijken? BOE!


Voor je doorgaat met lezen, kun je mij ook op de volgende sociale media accounts volgen! Zo blijf je altijd op de hoogte van alles wat er in mijn leven speeltInstagramFacebook, Youtube & Tiktok


Wat is Spooky days en voor welke leeftijd is het?

Spooky days is een Halloween beleving voor stoere monsters tot 12 jaar. Niet doodeng zoals het avondprogramma, maar spannend, uitdagend en een beetje griezelig.

Wat is het verschil tussen Spooky days en Fright nights?

Halloween Spooky Days vindt van 10.00 tot 18.00 uur plaats en Halloween Fright Nights van 18.00 tot 23.00 uur. Tijdens Spooky Days zijn alle attracties geopend, net als de poorten van de kids-proof Scare Zones Firepit, Campsite the Sunshine, Pirate’s Cove en het Haunted House Spooky Manor.

Nu je weet wat Spooky days precies inhoud, kunnen we verder met ons dag verslag.

Eerste keer Spooky days in Walibi

We waren om half 12 in Walibi aangekomen. Een mooie tijd, want om zes uur zou het park toch sluiten. Chelsey is acht jaar oud, dus zij mag nog niet overal in. En als ze mag, wil ze ook niet altijd in alles. De achtbanen vind ze nog niks. Die gaan te hard en te stijl. Eigenlijk waren we best snel door het park heen. Veel was nog dicht en ging alleen maar open tijdens Fright nights. Best jammer, want er stonden veel lekkere eet kraampjes en leuke merchandise kraampjes. Ook veel andere dingen gingen pas later open.

Er was een zone in Walibi waar je in kon lopen. Als je aan kwam lopen (buiten) zag je een heel groot terrein. Hier kon je je laten schminken, je kon dansen met de acteurs, je kon het spookhuis in en je kon Daysee ontmoeten. Wij zijn het spookhuis in geweest waarvan de beelden op TIKTOK staan en we hebben Daysee ontmoet. Daarmee staat Chelsey ook op de foto! Ook was Esmee Joanna deze dag aanwezig van 12:00 uur tot 14:00 uur. Wij hebben haar niet persoonlijk ontmoet, maar we hebben wel geprobeerd om een soort van op de foto te gaan met haar op de achtergrond. Is het toch nog gelukt.

Eerste keer Spooky days in Walibi

Je hebt verschillende zones in Walibi. Dit zijn eigenlijk dezelfde zones als met Fright nights. Dat zijn de: Pirates’ Cove, Villains, Nightmares en Tangled Twigs. In deze gebieden lopen de acteurs dan ook rond.

In de Tangled Twigs stonden de trollen. We waren ze nog niet eerder tegen gekomen deze dag, dus zijn we opzoek gegaan naar de trollen. In de VLOG zie je ook dat Chelsey de trollen even opzoekt op haar telefoon. Uiteindelijk hadden we ze gevonden en ging Chelsey met ze op de foto. Hier zie je ook de foto met Daysee. Ze was trouwens voor niemand bang, maar in de zones vond Chelsey het toch wel een beetje spannend en dat zie je ook in de video. We hebben ons prima vermaakt en het was totaal niet druk in het park. De wachtrijen waren ook fijn. De langste wachttijd was drie kwartier voor de Space shot attractie. Verder konden we overal doorlopen of moesten we hooguit tien minuten wachten.

Eerste keer Spooky days in Walibi

Chelsey is voor het eerst in de Space shot attractie geweest. Hierin wordt je 60 meter hoog de lucht ingeschoten en dan kom je weer beneden.  In onze VLOG kun je zien hoe ons dagje eraan toe ging, hoe Chelsey reageerde op alle acteurs die bij haar kwamen en waar we verder allemaal zijn in geweest.

Op deze foto`s berust copyright. Deze mogen niet gebruikt worden door derde. Mits u toestemming heeft van Lifestyle Kimberley.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *