Wij Hebben Een Museumkaart Aangeschaft

Door Kimberley mrt13,2023
Wij Hebben Een Museumkaart Aangeschaft

Wij hebben een museumkaart aangeschaft. Waarom hebben wij dit gedaan? Dat ga ik je vertellen in dit blog. Nu kan ik heerlijk schrijven over onze uitjes die wij meemaken. Dat vind ik altijd zo leuk om te doen. Om het later nog eens terug te zien met alle leuke foto’s die ik die dag gemaakt heb. Natuurlijk zal ik onze avonturen ook vloggen. Mocht je nu al niet kunnen wachten tot de leuke video’s, we hebben genoeg video’s online staan met betrekking tot uitjes. Abonneren kan hier op ons YouTube kanaal.


Voor je doorgaat met lezen, kun je mij ook op de volgende sociale media accounts volgen! Zo blijf je altijd op de hoogte van alles wat er in ons leven speelt! Instagram, Facebook, Youtube & Tiktok


Wat leuk hé dat wij een museumkaart gekocht hebben?! Ik ben helemaal blij hoor. Zoals veel mensen weten hebben wij ongeveer vijf jaar lang een abonnement gehad op de Efteling. Toen de coronatijd kwam heb ik mijn abonnement opgezegd. Met pijn en verdriet heb ik dit gedaan. Chelsey vroeg best vaak wanneer we weer gingen. Ik heb haar toe gezegd dat we wel weer een keertje gaan, maar we een abonnement niet meer gaan kopen. Na mate de maanden en jaren verstreken wilde ik iets anders. Ik wilde meer dan de Efteling. Meer doen en zien van Nederland, maar ook van cultuur en andere dingen. En toen kwam ik dus op het idee om een museumkaart te kopen. Naar mijn idee de beste keuze ooit!

Wij Hebben Een Museumkaart Aangeschaft

Ik ben vijf maart jarig geweest en Chelsey in februari. Mijn oma vroeg mij wat ze haar moest geven. En omdat ik toch al het idee had van een museumkaart, had zij die cadeau gedaan aan Chelsey. En zoals ik zei ben ik ook jarig geweest en mijn moeder vroeg aan mij wat ik graag zou willen voor mijn verjaardag. Ook ik vroeg een museumkaart. Deze heb ik tegelijk aangevraagd, zodat ze ook tegelijk geldig zijn. ❤

Hoe schaf je een museumkaart aan?

Je kan je museumkaart alleen via internet aanschaffen en betalen met IDEAL. Als je zoekt op internet hoe je zo’n kaart kunt aanschaffen kom je ook tegen dat het in bepaalde winkels of musea te koop is. Maar dan geeft internet weer aan dat dit NIET kan en dat dit alleen online gekocht kan worden. Houdt er wel rekening mee dat je de museumkaart pas binnen vijf werkdagen thuis krijgt. Even geduld dus!

Waar kun je je kaart allemaal gebruiken?

Er zijn 504 museums die je kunt bezoeken en waar je kaart geldig is. Hier vindt je een overzicht.

Wij Hebben Een Museumkaart Aangeschaft

Welk museum staat er op ons lijstje?

Op ons lijstje staan het: Hollands Kaasmuseum, Woonbootmuseum, Diamantmuseum Amsterdam, Oorlogsmuseum, Aviodrome, Archeon, Nederlands Openluchtmuseum, Verzetsmuseum Amsterdam, Groote Museum en het Anne Frank huis. Er zijn natuurlijk nog véél meer musea. Maar laten we eerst dit lijstje maar eens afvinken! Op 10 maart hebben wij ons avontuur in het NEMO museum beleefd! Daar heeft Chelsey veel over gehoord van kinderen en vroeg of wij daar een keertje heen konden gaan. Nu wij een museumkaart hebben en die daar geldig is, zijn we erheen geweest. Natuurlijk had ik mijn camera mee en heb ik mooie foto’s gemaakt om er vervolgens een artikel over te schrijven. Deze kom binnenkort online! De video van ons dagje NEMO museum komt op 17 maart 2023 om 16:00 uur online op ons YouTube kanaal. Wil je je abonneren? Check onze social media kanalen hieronder.

Ken jij een leuk museum voor kinderen en volwassenen? Laat het weten in een reactie.


Wil je mij volgen op social media? Bekijk hier mijn socials —> Instagram, Facebook, Youtube & Tiktok

Liefs, Kimberley

Related Post

4 gedachten aan “Wij Hebben Een Museumkaart Aangeschaft”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *