Ik Heb Mijn Efteling Abonnement Opgezegd

Door Kimberley mrt28,2021
Ik Heb Mijn Efteling Abonnement Opgezegd

Iets wat ik nooit dacht te doen: ik heb mijn Efteling abonnement opgezegd. Heel veel mensen zouden zich afvragen of ik gek geworden ben. Hoe kan ik als groot Efteling fan mijn abonnement opzeggen? Ja, zo was ik ook aan het denken, maar daar ik heb ik zo mijn redenen voor. Niet meer naar de Efteling gaan is al vier maanden een feit. Ons wonderen wereldje, het eten, het plezier, de rust en de leuke attracties. Het kan niet meer! Ik ga je vandaag vertellen waarom wij ons abonnement hebben opgezegd. Lees mee!

Toen Chelsey zes maanden was gingen wij al voor het eerst naar de Efteling. Ze was dus nog heel klein toen wij daar al kwamen. Deze vlog is hieronder te zien mocht je dat leuk vinden. Veel kijk plezier! ❤

Vanaf dat Chelsey twee jaar is hebben wij al een abonnement op de Efteling. Waarom? Wij gingen steeds vaker naar de Efteling toe. Een abonnement is goedkoper. Na vijf bezoeken heb je het geld er al uit. Chelsey is dus al 6,5 jaar (ik 31 jaar) in de Efteling te vinden. We kennen ieder weggetje, iedere hoek en iedere winkel. Chelsey heeft in de loop der jaren de wegen leren kennen. Zo leuk om te zien hoe ze alles dan nog weet als we weer gingen. Ze wees dan van alles aan en vertelde hoe we moesten lopen.

Hoe vaak gingen wij naar de Efteling?

Toen Chelsey 2 jaar was zat zij 3 keer per week op het kinderdagverblijf. Maandag en vrijdag waren wij beide vrij en gingen we naar de Efteling. JA! Soms dus twee keer per week! Toen kon het allemaal nog veel. Toen zij naar school ging werd het natuurlijk minder en moesten we in het weekend gaan. Geen probleem. We deden het.  Op studiedagen en in vakanties gingen wij ook écht altijd! Het is er super fijn!

Kasteel Efteling

Waarom zeg ik mijn abonnement op?

Om financiële redenen. Niet dat het “nood” is, maar ik kan dit geld weer voor wat anders gebruiken. Chelsey gaat op paardrijden vanaf twee april en dan besteed ik het liever aan iets wat wél kan. Ik ben al vier maanden aan het betalen voor niets. Dat is nu al €158 euro voor een park waar we niet eens kunnen zijn. De meningen zijn hierover zijn verdeeld. Veel mensen zeggen: “je helpt het park”. Klopt zeker. Maar omdat ik opzeg betekend het niet dat iedereen meteen opzegt. Er zijn nog duizenden andere mensen die hun abonnement wél houden. Iedereen moet deze keuze voor zichzelf maken.

Paddenstoel Efteling
Wij hebben echt ontzettend genoten van alle jaren dat wij in de Efteling konden rondlopen. Ik ben dankbaar dat we dit avontuur konden beleven! We hebben ontzettend veel lol gehad en liefde gedeeld in dit park. En echt, als de Efteling weer “normaal” open is, zullen wij echt wel weer een abonnement nemen. Eerst maar zorgen dat het park normaal open is en open blijft. Want stel dat het park weer open mag, zal het enorm DRUK worden en daar hebben wij zelf natuurlijk ook geen zin in. Tot ooit Efteling ❤

Hieronder zijn al onze Efteling avonturen te zien:

 

LET OP!!!! Wanneer ik een product promoot op mijn YouTube kanaal, Instagram of mijn blog, zet ik dat er altijd bij in de vorm van “Deze video/blog is gemaakt in samenwerking met”. Mocht dit er niet bij staan dan heb de video of blog zelf gecreëerd. Als een product WEL gesponsord is, weet dan dat ik dit sponsor omdat het product ook daadwerkelijk bij mij past en ik er ook echt tevreden over ben. Mochten er toevallig nog vragen of opmerkingen zijn? Stuur mij een berichtje via Lifestylekimberley@gmail.com

Social media kanalen waar je mij kunt volgen: Instagram, Facebook, Youtube

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *