Voordelen Efteling abonnement

Voordelen Efteling abonnement

Voordelen Efteling abonnement. Zoals jullie weten heb ik een jaarabonnement gehad op de Efteling. Deze is helaas verlopen omdat het jaar al om is. Ik ben van plan eind februari weer een abonnement te nemen samen met Chelsey. Dan kunnen we nog een jaartje genieten van de Efteling, want als ze vijf is, is ze leerplichtig en kunnen we niet iedere week naar de Efteling. Vandaag de voordelen van een Efteling abonnement op een rijtje.

Goedkoper naar evenementen in de Efteling:

Je kunt bijvoorbeeld, zoals wij hebben gedaan, oud en nieuw in de Efteling vieren. Dit is echt heel erg leuk om te doen en super gezellig. Als je een abonnement hebt krijg je maar liefst 25% korting per ticket. Wij zelf hebben al twee keer oud en nieuw gevierd in de Efteling. Zien? Hieronder onze video’s. Heel veel kijk plezier.

Korting op entree tickets in de Efteling:

Per abonnementhouder kun je in 2018 bij alle reguliere kassa’s van de entree en de gastenservice eenmalig maximaal 2 tickets voor € 19,00 per ticket kopen. Je vrienden en familie kunnen tot en met 31 december 2018 het park bezoeken met deze tickets. Handig toch? Je dient deze twee tickets in één keer aan te schaffen. Je kan ze uiteraard wel op verschillende dagen gebruiken om het park te bezoeken. Bij het bezoek hoef je er zelf als abonnementhouder niet bij te zijn. De voordelen zijn niet geldig voor gratis abonnementsvormen (0 t/m 3 jaar).

Kortingen op souvenirs in de Efteling:

Je krijgt maar liefst 10% korting op souvenirs. En ze hebben er hele leuke dingen. Dus shoppen maar!!! Je krijgt geen korting op snoepgoed, postzegels, fotomateriaal, attractiefotografie, batterijen, boeken, Efteling Cadeaukaart, Efteling pins, supermarktartikelen in Efteling Bosrijk en parkeerkaarten. Tot en met 28 februari 2018 ontvang je 10% korting. Vanaf 1 maart 2018 krijg je ieder geval tot en met 31 december 2018 5% korting.

Kortingen op eten en drinken in de Efteling:

Als abonnementhouder ontvang je de gehele dag 5% korting bij bijna alle verkooppunten in de Efteling. Deze korting geldt in ieder geval tot en met 31 december 2018. Dit geld uiteraard niet voor snoepgoed. ETEN maar!

Kortingen op overnachtingen in de Efteling:

Zoals jullie misschien wel weten hebben wij twee keer overnacht in het Bosrijk. In 2016 en in 2017 hebben wij een gezellige paar dagen gehad. En je krijgt maar liefst 25% korting op je overnachting als je in het bezit bent van een abonnement. Ook is er een zwembad aanwezig. Stelt niet heel veel voor, maar hij is er! Check hieronder.

Bezoek andere pretparken en dierentuinen:

Je kunt ook andere pretparken bezoeken met een Efteling abonnement. Zelf heb ik dit nooit gedaan, wat eigenlijk best stom is. Op sommige parken kun je 40% tot wel 50% korting krijgen op een ticket en sommige parken kun je per kalender jaar gratis bezoeken. Super gaaf dus. Hieronder zal ik ze even vermelden:

Plopsa indoor Coevorden, plopsacoo, plopsaqua, holidaypark, europapark, phantasialand, moviepark Germany, tripsdrill, portaventuraworld, islamagica, liseberg, puydufou, pairidaiza, serpentarium, planckendael, zoo Antwerpen, pinocchio, plopsa indoor Hasselt,  plopsaland de panne, faarupsommerland, bobbejaanland.

Hebben jullie hier gebruik van gemaakt?

Niet gesponsord!

5 Comments

 1. 31 januari 2018 at 11:12 am

  Wij wonen een eind van de Efteling af, maar anders had ik het wel geweten. Wij waren er onlangs een keer en hebben genoten. Super da je ook op ander parken korting krijgt.

 2. 31 januari 2018 at 4:24 pm

  Het is dat ik helemaal in Enschede woon , anders had ik hier sowieso een abonnement op!

 3. 31 januari 2018 at 4:42 pm

  Het is al zo lang geleden dat ik daar ben geweest. Kan het mij niet eens meer herinneren. Snel maar weer een keertje heen:)

 4. 31 januari 2018 at 10:24 pm

  Wat geinig! Ik had geen idee dat er zoveel extra voordelen aan vast zaten!

 5. 6 augustus 2018 at 12:31 pm

  abonnementen van pretparken zijn altijd leuk maar ik zou er te weinig gebruik van maken dat is zoals een fitnessabo 🙂

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *