Voordelen Efteling abonnement

Door Kimberley jan30,2018
Voordelen Efteling abonnement

Voordelen Efteling abonnement. Zoals jullie weten heb ik een jaarabonnement gehad op de Efteling. Deze is helaas verlopen omdat het jaar al om is. Ik ben van plan eind februari weer een abonnement te nemen samen met Chelsey. Dan kunnen we nog een jaartje genieten van de Efteling, want als ze vijf is, is ze leerplichtig en kunnen we niet iedere week naar de Efteling. Vandaag de voordelen van een Efteling abonnement op een rijtje. Als het je interessant lijkt, lees je dan mee? Liefs Kimberley.

Goedkoper naar evenementen in de Efteling:

Je kunt bijvoorbeeld, zoals wij hebben gedaan, oud en nieuw in de Efteling vieren. Dit is echt heel erg leuk om te doen en super gezellig. Als je een abonnement hebt krijg je maar liefst 25% korting per ticket. Wij zelf hebben al twee keer oud en nieuw gevierd in de Efteling. Hieronder de video.

Korting op entree tickets in de Efteling:

Per abonnementhouder kun je in 2018 bij alle reguliere kassa’s van de entree en de gastenservice eenmalig maximaal 2 tickets voor € 19,00 per ticket kopen. Je vrienden en familie kunnen tot en met 31 december 2018 het park bezoeken met deze tickets. Handig toch? Je dient deze twee tickets in één keer aan te schaffen. Je kan ze uiteraard wel op verschillende dagen gebruiken om het park te bezoeken. Bij het bezoek hoef je er zelf als abonnementhouder niet bij te zijn. De voordelen zijn niet geldig voor gratis abonnementsvormen (0 t/m 3 jaar). Vanaf 4 jaar moet je een geldig abonnement.

Kortingen op souvenirs in de Efteling:

Je krijgt maar liefst 10% korting op souvenirs. Je krijgt geen korting op snoepgoed, postzegels, fotomateriaal, attractiefotografie, batterijen, boeken, Efteling Cadeaukaart, Efteling pins, supermarktartikelen in Efteling Bosrijk en parkeerkaarten. Tot en met 28 februari 2018 ontvang je 10% korting. Vanaf 1 maart 2018 krijg je ieder geval tot en met 31 december 2018 5% korting.

Voordelen Efteling abonnement

Kortingen op eten en drinken in de Efteling:

Als abonnementhouder ontvang je de hele dag 5% korting bij bijna alle verkooppunten.

Kortingen op overnachtingen in de Efteling:

Zoals jullie misschien wel weten hebben wij twee keer overnacht in het Bosrijk. In 2016 en in 2017 hebben wij een gezellige paar dagen gehad. En je krijgt maar liefst 25% korting op je overnachting als je in het bezit bent van een abonnement. Ook is er een zwembad aanwezig. Stelt niet veel voor.

Voordelen Efteling abonnement

Bezoek andere pretparken en dierentuinen:

Je kunt ook andere pretparken bezoeken met een Efteling abonnement. Zelf heb ik dit nooit gedaan. Op sommige parken kun je 40% tot wel 50% korting krijgen op een ticket en sommige parken kun je per kalender jaar gratis bezoeken: Plopsa indoor Coevorden, plopsacoo, plopsaqua, holidaypark, europapark, phantasialand, moviepark Germany, tripsdrill, portaventuraworld, islamagica, liseberg, puydufou, pairidaiza, serpentarium, planckendael, zoo Antwerpen, pinocchio, plopsa indoor Hasselt, plopsaland de panne, faarupsommerland, bobbejaanland. Hiervan kun je gebruik maken. Handig?

Hebben jullie hier gebruik van gemaakt?

Niet gesponsord!

Related Post

5 gedachten aan “Voordelen Efteling abonnement”
  1. Wij wonen een eind van de Efteling af, maar anders had ik het wel geweten. Wij waren er onlangs een keer en hebben genoten. Super da je ook op ander parken korting krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *