Kleine meisjes worden groot…

Door Kimberley jan16,2018
Kleine meisje worden groot...

Kleine meisje worden groot… Zoals jullie zien, staat er rechts op de homepagina een aftelkalender. Deze houdt bij wanneer Chelsey voor het eggie naar school toe mag. Spannend! Zo kan iedereen mee aftellen. Binnenkort hebben wij een intake op het schooltje van Chelsey om te overleggen hoe alles in zijn werk gaat en ik ben echt heel er benieuwd. Ik weet nog niet echt alles van haar school af dus het is fijn dat we even op bezoek kunnen komen voor een gesprek. Daarover word ik deze week al gebeld. Spannend hoor!

Kleine meisje worden groot...Continurooster

Voor zover ik nu weet heeft Chelsey sowieso een continurooster. Dat betekend dat kinderen tussen de middag niet meer naar huis gaan om te eten, maar op school blijven eten (voor werkende ouders handig). Haar nieuwe schooltijden zijn van half negen tot twee uur. Als ze daarna nog naar de BSO moet zou dat eventueel ook nog kunnen. Ik wil haar niet iedere dag naar de BSO laten gaan. Dat vind ik persoonlijk echt onzin! Ik zit nog wel even te puzzelen wat ik moet doen en ga doen, maar dat ligt ook grotendeels aan mijn eigen werktijden.

Klaar om te gaan!

Chelsey is echt klaar om naar school te gaan. Vorig jaar zomer werd ons al verteld dat ze allang klaar is voor school, maar om haar nu al naar school te doen zou niet helemaal goed zijn. Kind laten zijn is ook een dingetje. Je bent langer volwassen dan dat je kind bent. Lekker laten genieten dus. Je kan wel merken dat ze er zin in heeft. Chelsey heeft het vaak over de ‘basisschool’ en verheugt zich er heel erg op om te gaan. Ze wordt groot!

Kleine meisje worden groot...Voor welke school is er gekozen?

Wij hebben besloten Chelsey op een openbare basisschool te laten inschrijven. Hiervoor hebben we niet perse een reden gehad, maar het voelde goed voor ons.  Het is een school waar alle geloofsovertuigingen heen kunnen. Wij zelf hebben helemaal geen geloof. We hebben vorig jaar al een rondleiding gehad en een gesprek en wat zij daar voor de kinderen doen en wat hun leerwijze is, sprak ons heel erg aan. Chelsey was mee en zij voelde zich er ook direct op haar gemak. Voor welke school hebben jullie gekozen voor je kids en waarom?

Ik ga ik niet vertellen naar welke school Chelsey gaat. Wegens privacy is dit geheim. Hopelijk kunnen jullie hier begrip voor opbrengen.

 

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *