Oude Tatoeage Coveren & Een Nieuwe Tatoeage

Door Kimberley mei23,2021
Oude Tatoeage Coveren & Een Nieuwe Tatoeage

Wij gaan het vandaag eens over een andere boeg gooien! Ik ga het hebben over mijn oude tatoeage coveren & een nieuwe tatoeage plaatsen. Waarom? Dat ga je vandaag lezen in dit nieuwe blog artikel. Veel vrouwen worden altijd gek aangekeken als zij tattoos hebben. Want? Mag een vrouw geen tattoos? Een man mag dat natuurlijk wel wel, want dan is het stoer! Vrouwen worden er ook heel anders op aangekeken dan mannen. Tattoos zeggen helemaal niets. Al denken mensen meteen dat je gevaarlijk bent of een crimineel bent. Vooroordelen noemen we dat toch? Moet je gewoon niet doen!

Zoals jullie misschien wel weten heb ik tattoos. Mijn eerste zette ik toen ik zestien was. Oh jeej, wat een tijd! Ik liet de letter M zetten van Mendres. Hey, die naam komt jullie bekend voor hé? Dat is namelijk mijn vriend! Toen ik een jaar of eenentwintig was liet ik op mijn zij een sierlijke tattoo zetten. Een mooie vlinder tatoeage met sterren en fijne lijnen. In die tijd bleef het daarbij. En ik ben er nog steeds trots op!

In deze oude video uit 2014 zien jullie de letter M nog en mijn vlinder/sterren tatoeage.

Zoals jullie zien in de video had ik een naam laten zetten op mijn pols. Daarna zoals te zien is, liet ik er een tatoeage bij zetten. Ik wilde onder aan mijn arm beginnen om er vervolgens een sleeve van te maken. Ooit zou die uitgebreid worden naar mijn bovenarm. Zoiets kost een hoop tijd en geld! Ik heb er dus HEEL lang over gedaan om mijn nieuwe tattoo, die ik nu dus heb, te laten tatoeëren. Na zeven jaar heb ik het dus weer eens ” bij laten werken “. Ik neem je mee in mijn avontuur van coveren en uitbreiden.

Ik ben naar een tattooshop geweest in Nieuwegein en daar is een “schets” gemaakt op mijn arm.

Tattooshop Nieuwegein

Ik wilde iets sierlijks op mijn arm omdat er op mijn zij ook een sierlijke tattoo staat. De schetsen zijn, zoals je ziet, uit de hand gemaakt. De naam op mijn pols (waar de donkere vlinder staat) is in ieder geval WEG! Ik had vertrouwen in de mensen, dus maakte ik een afspraak voor twee dagen later! Ik had echt al ruim zes jaar niks meer laten zetten. Zou het pijn doen? Zou ik er last van hebben? Spannend hoor!

En toen was het tattoo tijd!

Oude Tatoeage Coveren & Een Nieuwe TatoeageHet was zondag achttien april tweeduizend eenentwintig. Ik was een klein beetje nerveus. Echt een beetje maar. Ik had er écht onwijs veel zin in! De schets werd weer uit de hand getekend zoals je ziet en we begonnen met het tatoeëren van de vlinder. Die is het meest rottigst zeiden ze! Eerlijk? Ik had er geen problemen mee en het deed geen pijn. Echt niet! Gek gezegd vond het een fijn gevoel. Ook bij de rest van de tatoeages op mijn arm heb ik geen pijn ervaren. Ja, even op mijn elleboog. Dat is niet fijn. Maar om te zeggen PIJN? Nee zeker niet! Op den duur is je arm merendeels verdoofd. En dan voel je eigenlijk weinig meer. De vlinder was klaar…. let’s see!

Zo zag het eruit toen de vlinder gezet was:

Mijn pols was natuurlijk een beetje opgezet en rood. Logisch ook. Ik ben zo blij dat die naam weg is! NU moest de rest nog gezet worden: de lijnen, vlinders en sterren. Let’s go! Tussendoor namen we allebei wel pauze, maar deze pauze duurde nooit langer dan tien minuten. Ik dronk en at en we gingen weer.

Het uiteindelijke resultaat na 5,5 uur is…..

Eindresultaat

Eindresultaat tattoo

Eindresultaat tattoo

Super mooi hé? Ik ben er heel erg blij mee. Eindelijk een volle arm én de naam is eindelijk van mijn pols!

Wat vinden jullie ervan?

Dit was mijn blog over: Oude Tatoeage Coveren & Een Nieuwe Tatoeage

LET OP!!!! Wanneer ik een product promoot op mijn YouTube kanaal, Instagram of mijn blog, zet ik dat er altijd bij in de vorm van “Deze video/blog is gemaakt in samenwerking met”. Mocht dit er niet bij staan dan heb de video of blog zelf gecreëerd. Als een product WEL gesponsord is, weet dan dat ik dit sponsor omdat het product ook daadwerkelijk bij mij past en ik er ook echt tevreden over ben. Mochten er toevallig nog vragen of opmerkingen zijn? Stuur mij een berichtje via Lifestylekimberley@gmail.com

Social media kanalen waar je mij kunt volgen: Instagram, Facebook, Youtube

Related Post

5 gedachten aan “Oude Tatoeage Coveren & Een Nieuwe Tatoeage”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *