Ik heb een nieuwe BAAN!

Ik heb een nieuwe BAAN!

Ik heb een nieuwe BAAN! I’m so happy de peppie! Mijn zoektocht hierna was zo lang bezig en ik werd soms helemaal gek van het vele solliciteren, zoeken, mailen, bellen en wachten. Vooral dat wachten duurde echt eeuwen! Maar zoals je ziet heb ik goed nieuws voor jullie. Eindelijk na ruim één jaar zoeken heb ik een baan erbij. Um, ja erbij ja. Vandaag vertel ik jullie kort, maar niet te inhoudelijk over mijn nieuwe job! Kom op…

Nadat ik nu al drie jaar werk voor één vaste werkgever besloot ik om het roer maar eens om te gooien. Ik werkte drie dagen bij mijn werkgever, had te weinig uren en deed iets wat ik niet echt helemaal wilde doen. Toch moest ik dit werk doen, omdat je soms geen keus hebt en je moet werken. Het geld stroomt niet zomaar binnen en ik moet ook mijn dochter onderhouden. Zo gezegd,  zo gedaan. Vanaf vorig jaar ben ik al opzoek naar ander werk voor erbij want ineens gingen de drie dagen naar twee dagen werken. Mijn werkgever kon mij niet meer de uren geven wegens haar nieuwe indicatie. Helaas voor mij. Zo begon mijn zoektocht dus naar een andere baan. Dus..

Ik heb een nieuwe BAAN!

Teveel solliciteren, gesprekken hebben, meelopen op sollicitaties, belletjes plegen, afwijzingen…. Het was allemaal wat. Een jaar lang alleen maar werk zoeken. Daar wordt je echt niet zo vrolijk van kan ik je vertellen! En ‘t is gelukt. Ik heb een baan! Ik ben echt heel erg blij dat dit bedrijf mij de kans heeft gegeven om te werken.

Mijn werk in de zorg blijft natuurlijk gewoon doorgaan. Hier werk ik twee dagen in de week en dat voor elf uur. Bij mijn nieuwe baan zal ik 21 tot 24 uur gaan werken. Perfect! Dat is wat ik nodig had. Het werk wat ik erbij heb gekregen, dus mijn nieuwe baan, is schoonmaakwerk. De werkzaamheden zijn alleen totaal anders dan dat je in de zorg werkt, dus daar moet ik even aan wennen. Het word wel een drukke week, want nu werk ik gewoon vijf dagen en volle dagen. Mijn vrijdag zal er perfect uit zien. Op vrijdag ben ik altijd om half twee klaar. Yeah!

Blijf altijd hopen op iets nieuws, ga ervoor en bereik wat je wil bereiken. Alles valt ooit op zijn plaats!

Wat voor een baan heb jij?

Dit artikel is geheel uit eigen initiatief geschreven en is niet gesponsord. Voor samenwerkingen, vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@lifestylekimberley.nl. Dank je wel en graag tot ziens. Kimberley.

Reclame maken? Stuurt u een mail naar info@lifestylekimberley.nl en zie hier u logo!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *