Ik Heb Een Nieuwe BAAN!

Door Kimberley feb26,2021
Ik Heb een nieuwe baan

Ik Heb Een Nieuwe BAAN! En iedereen mag het weten! Hoe blij ik wel niet ben? Heel blij! Hoe lang heb ik geen werk gehad? Hoe ging het solliciteren? Hoe was het thuis zitten? Op welke manier ben ik bij deze baan terecht gekomen en waar ga ik werken? Ik ga je er in dit blog alles over vertellen. Mocht jenieuwsgierig zijn, wat je denk ik wel bent, lees dan lekker mee! En lees deze vrolijke blog vandaag.

Hoe lang heb ik geen werk gehad?

In totaal heb ik zes maanden geen werk gehad. In het verleden en dan praat ik over 2014, had ik ook geen werk. Chelsey was geboren, ik ging met verlof en daarna in de WW. Na drie maanden vond ik weer werk. Deze keer ging dat helaas niet zo soepel als toen. Had het te maken met corona? Ik denk het wel.

Hoe ging het solliciteren?

Het solliciteren ging goed. Ik vond dat ook gewoon leuk om te doen en was actief hierin. Wat ik wel erg vervelend vond is dat werkgevers je sollicitatie zien en je nooit meer iets van ze hoort. Ik solliciteerde vooral via een bepaalde website, Indeed. Ik dacht dat dit goed was, maar dit bleek achteraf helemaal niet zo goed. Ik hoorde dat je via deze website weinig kans zou hebben om een baan te kunnen vinden. Dus ben ik dit niet meer gaan doen. Vanaf toen ben ik via de originele websites zelf gaan solliciteren.

Ik Heb een nieuwe baan

Hoe was het thuis zitten?

Saai! Ik hou van werken. Je kan mij ook wel een “work alcoholic” noemen. Vroeger werkte ik nog 40 uur, maar na Chelsey heb ik dat niet meer gedaan. Ik ben mama geworden en moet ook tijd hebben voor mijn kind. Werken vind ik wel belangrijk en ik heb een soort van drang om te werken. Ik moet werken anders voel ik mijzelf echt nutteloos! Omdat Chelsey geen school had in de periode van december tot afgelopen maand, vond ik het wel erg gezellig en HEEL fijn om samen met haar thuis te kunnen zijn. We deden gezellige dingen, maakte samen haar huiswerk en ik had echt eens de tijd om samen te zijn en dat mis ik nu wel! Ze zit nu alweer bijna drie weken op school en dat is belangrijker!

Op welke manier ben ik bij deze baan terecht gekomen?

Mijn tante appte mij ineens vorige week en zei; ” hier moet je eens naar kijken Kim.” Oke gaan we doen zei ik. Toen ik de vacature ging bekijken, bleek het dat ik al eens eerder bij deze organisatie had gesolliciteerd maar nooit meer iets heb gehoord. Toch nam ik de gok en solliciteerde ik weer. De vacature stond ook nog maar twee dagen online.  Twee dagen later, op Chelsey haar verjaardag kreeg ik telefoon. Het was het bedrijf waar ik op gesolliciteerd had. Ze wilde me graag uitnodigen! Daar ging ik!

Waar ga ik werken?

Ik ben dus direct tijdens het gesprek aangenomen. Hoe mooi is dat? Normaal moet je even wachten en wordt je terug gebeld. Maar omdat ik al elf jaar ervaring heb in dit vak, werd ik meteen aangenomen. EINDELIJK na zes maanden zonder werk! Waar ik ga werken hou ik liever voor mezelf, maar wat ik ga doen is hetzelfde als wat ik altijd al deed: huishoudelijke hulp bij oudere, dementerende en autistische jongeren. Het is een prachtig vak en meer dan alleen maar schoonmaken. Ik vind dit dankbaar werk om te doen. Ik begin maandag 1 maart met mijn nieuwe baan! Wensen jullie mij allemaal succes? Dank je!

LET OP!!!! Wanneer ik een product promoot op mijn YouTube kanaal, Instagram of mijn blog, zet ik dat er altijd bij in de vorm van “Deze video/blog is gemaakt in samenwerking met”. Mocht dit er niet bij staan dan heb de video of blog zelf gecreëerd. Als een product WEL gesponsord is, weet dan dat ik dit sponsor omdat het product ook daadwerkelijk bij mij past en ik er ook echt tevreden over ben. Mochten er toevallig nog vragen of opmerkingen zijn? Stuur mij een berichtje via Lifestylekimberley@gmail.com

Social media kanalen waar je mij kunt volgen: Instagram, Facebook, Youtube

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *