World Of Dino’s Jaarbeurs Utrecht

World Of Dino's Jaarbeurs Utrecht

Hou jij van dino’s? Ik wel! Dus ik dacht laat ik eens naar world of dino’s gaan in het Jaarbeurs in Utrecht. Een uitgelezen kans om de dino’s in het echt te ontmoeten. Of nou ja, niet in het echt, maar een klein beetje! Ze zijn zo echt nagemaakt als het maar zijn kan en écht, ze voelen ook nog eens heel erg zacht, echt en grappig! Lees je mee naar mijn ervaring bij world of dino’s. Kom gezellig kijken naar mijn foto’s en mijn video! Heel veel plezier.

WORLD OF DINO’S JAARBEURS UTRECHT

Zoals jullie misschien in mijn video hebben kunnen zien brachten wij een kort bezoekje aan de dinosaurus museum. Ja, zo kun je het ook noemen natuurlijk. Ik had echt bepaalde verwachtingen van dit uitje, ik had een beeld en ik dacht: JA! Dit is het. Toen we binnen kwamen zag het er al erg spannend uit. Eenmaal binnen…. iets minder spannend. Het is natuurlijk voor kinderen, dus ik moest er eigenlijk niet teveel van verwachten toch?!

Bij binnenkomst werd je ticket nagekeken en als je leuk vond kon je mee doen met een speurtocht. Ik heb dit persoonlijk niet gedaan omdat Chelsey nog te klein is voor zulke dingen en ze lekker wilde rondsnuffelen.

World Of Dino's Jaarbeurs Utrecht

Er stonden hele stoere dino’s die net echt leken. Bij iedere dino zat een bepaald soort geluid. Erg leuk. Ook stond er bij iedere dinosaurus een bord met wat voor soort het was, waar het vandaan kwam, hoe lang het leefde. wat ze aten en wanneer ze bijvoorbeeld het fossiel gevonden hadden. Chelsey vond het in de eerste instantie even eng en taste alles een beetje af, maar al snel ging ze los en raakte ze zelfs die rare beesten aan.

World Of Dino's Jaarbeurs Utrecht

Ook was er een speciaal durf tochtje voor de waaghalzen onder ons. Daar zijn we ook even naar binnen geweest, maar ook dit stelde niet heel veel voor. Flikkende lichten en een paar reuze dino’s. Chelsey vond dat natuurlijk wel spannend om mee te maken. Ze raakte steeds meer geïnteresseerd in de dinosaurus en durfde steeds meer.

World Of Dino's Jaarbeurs Utrecht

World Of Dino's Jaarbeurs Utrecht

World Of Dino's Jaarbeurs Utrecht

World Of Dino's Jaarbeurs Utrecht

World Of Dino's Jaarbeurs Utrecht

World Of Dino's Jaarbeurs Utrecht

World Of Dino's Jaarbeurs Utrecht

Waren er activiteiten te doen?!

Ja zeker! Zoals ik vertelde kon je mee doen met een speurtocht. Die kon je gewoon persoonlijk in je eentje doen of met papa of mama, opa of oma. neef of nicht. Je kon fossielen opgraven, naar de bioscoop, rustig een drankje doen, rond kijken en leuke knuffels, boekjes, puzzels, petjes en posters kopen. Een leuk uitje voor de familie.

Tot 2 september is World of Dino’s nog te bewonderen in het Jaarbeurs in Utrecht.

Dit artikel is geen samenwerking. Voor samenwerkingen, vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@lifestylekimberley.nl of Lifestylekimberley@gmail.com. Dank je wel en graag tot ziens.

Reclame maken? Stuurt u een mail naar info@lifestylekimberley.nl en zie hier u logo!

Related Post

Eén gedachte over “World Of Dino’s Jaarbeurs Utrecht”
  1. Leuk, dino’s! Ik heb vandaag een Jurassic Park T-shirt aan en ben een dino-fan, maar (zoals jij zelf ook al aangeeft) ik zal als volwassene deze tentoonstelling niet bezoeken. Wel een leuk filmpje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *