Libresse dailyfresh small en comfortable

Door Kimberley okt11,2019
Libresse dailyfresh small en comfortable

Libresse dailyfresh small en comfortable. Vroeger wilde ik het echt nooit hebben over ongesteldheid en buikpijn. Laat staan over inlegkruisjes of maandverband. Waarom zou je je eigenlijk als vrouw moeten schamen? Iedere vrouw is ongesteld! (als het goed is). Tegenwoordig ben ik er veel opener over. Ik ben op een punt in mijn leven gekomen dat ik echt kijk naar wat ik nodig heb als vrouw.

Wat zijn inlegkruisjes eigenlijk?

Een inlegkruisje is een dunne vorm van het klassieke maandverband, dat door vrouwen in de onderbroek gedragen wordt op de dagen waarop men niet, of licht menstrueert. Het inlegkruisje dient om de natuurlijke afscheidingen van de vagina of een paar druppels urine goed op te vangen. Inlegkruisjes gebruik je dus niet om je menstruatiebloed op te vangen in de eerste paar dagen!

Inlegkruisjes

Libresse dailyfresh small en comfortable

Veel vrouwen dragen dit dagelijks in hun ondergoed zodat het allemaal schoon en fris blijft. Een vrouw verliest elke dag wel afscheiding. Het is dus misschien wel fijn om inlegkruisjes te dragen.

Er zijn ZOVEEL soorten inlegkruisjes, dat ik me laatst rot schrok in de winkel. Ik wist helemaal NIET wat ik nou moest pakken. Ik ben een beetje op zoek gegaan naar wat voor mij werkt. Want wat past er nou bij mij? Ik heb best veel geprobeerd en ook verschillende merken. Maar van sommige kreeg ik enorme uitslag in mijn lies en bij de andere kriebelde het weer. Ik zat laatst op internet een beetje te surfen op inlegkruisjes. En toen kwam ik deze tegen: Libresse dailyfresh small en comfortable.

Het is een doosje met 22 micro inlegkruisjes. Op het doosje staat er 1 druppel aangekruist. Dit betekend dat je dit gewoon dagelijks kunt gebruiken om jezelf fris te houden zoals ik hier boven al aangaf. Ze zijn klein, passen in elk soort ondergoed, ze zijn heel dun, flexibel en hebben een zachte oppervlakte. Ze zijn ook makkelijk mee te nemen in iedere handtas. Ze zijn ook makkelijk te openen.

Maandelijkse periode

Ik ben erg tevreden over dit product. Iedereen heeft een eigen mening over dit product. Laat jij jouw mening horen? Schrijf een reactie onder dit artikel. Bedankt voor het bezoeken van mijn blog. Liefs.

Dit artikel is NIET gesponsord.

Samenwerken? U kunt mij mailen op lifestylekimberley@gmail.com

Related Post

Eén gedachte over “Libresse dailyfresh small en comfortable”
  1. Ik heb ze ook wel eens gezien in de winkel. Er is al veel bijgekomen door de jaren heen. Heb liever een merk dan eigen merk maar het zal voor de een geen verschil maken en voor de ander weer meer. Ze bestaan al lang en wel handig .Ook tegen het einde van de cyclus komen ze van pas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *