Roze Digitale Kinderfototoestel

Roze Digitale Kinderfototoestel

Roze Digitale Kinderfototoestel. Zoek je het perfecte verjaardagscadeau voor een kind? Of is een kind geïnteresseerd in fotografie? Zoek dan wel even goed verder voor je meteen een camera koopt. Chelsey heeft voor haar verjaardag een leuke roze kindercamera gekregen, uitgezocht door mezelf, maar dit was niet echt een groot succes. Zeker niet voor een kind van zeven jaar. Ik vertel je er vandaag over.

Ik ben NIET tevreden over dit product en ik heb deze camera weer terug gestuurd! Toch wilde ik hierover een review schrijven. Hiermee wil ik jullie laten weten dat het niet alleen goede reviews zijn die ik post op mijn website en dat je eerst goed moet kijken naar reviews, prijzen, kwaliteiten en andere dingen. Hierbij mijn review over deze camera.

Voor Chelsey haar zevende verjaardag was mijn oma opzoek naar een leuk cadeau. Ze vroeg mij wat ze wilde hebben. Ik had deze leuke camera gezien op internet. Ik moest hem bestellen en dan zou ze die van haar krijgen. Super lief! We kregen hem op tijd binnen en ze kon de camera meteen gebruiken.

Fotocamera

De camera zit verpakt in een klein doosje zoals je hierboven ziet. Het doosje weeg echt niks! Ik dacht eerst dat ze de camera vergeten waren. In de camera zitten geen batterijen, maar een accu. Je kunt hem dus opladen. Dat is een pluspunt. De camera wordt geleverd met een USB kabel en een roze touwtje. Ook zitten er vijf spelletjes op de camera die de kinderen kunnen spelen. Oude spelletjes, dat wel.

Roze Digitale Kinderfototoestel

Kindercamera

De camera heeft een goed scherm. Niet te klein en niet te groot. De knopjes die erop zitten zijn enorm hoorbaar. Niet heel erg, maar ik persoonlijk vind het irritant Je moet wel goed drukken op de knopjes. De instellingen zijn heel makkelijk en je kunt de camera uiteraard ook instellen in het Nederlands.

Fototoestel

Als je wilt filmen moet je een bepaald knopje indrukken. Zo ook voor foto’s maken. Ook kun je de camera naar je gezicht toe richten zodat je een selfie kunt maken. Het scherm is niet uitklapbaar, maar met een knopje kun je de camera naar jezelf toe richten. Zoals je op de foto hierboven ziet, zit de camera boven in. De camera zit voor en achter. Alle video’s en foto’s zijn terug te zien op je camera. Helaas kun je niet via de USB kabel de foto’s naar je computer overzetten. Dit is echt een minpunt!

De kwaliteit van de foto’s zijn echt BAGGER! Alleen al om deze reden heb ik de camera teruggestuurd. Deze camera kost €31,00, dus veel kun je er niet van verwachten. Maar dit is echt heel slecht. Zelfs met goed licht is het NIET mooi. Hieronder heb ik wat foto’s geplaatst van hoe de kwaliteit eruit ziet. Ik kon ze niet overzetten zoals ik vertelde. Dus ik heb er een foto van moeten maken. Kijk en oordeel zelf.
. Kwaliteit camera oma

Zoals je ziet zijn deze dus gemaakt met de digitale kinderfototoestel. Enorm slechte kwaliteit! De kwaliteit van deze camera is: 1,3 MPx. En dan is de onderste foto nog wel met licht gemaakt.

Kwaliteit camera

Ik ben benieuwd of jullie deze roze digitale kinderfototoestel zelf hebben en wat jullie ervan vinden! Laat alsjeblieft je mening hieronder achter in de reacties of op mijn FB pagina. Dank je wel.

LET OP!!!! Wanneer ik een product promoot op mijn YouTube kanaal, Instagram of mijn blog, zet ik dat er altijd bij in de vorm van “Deze video/blog is gemaakt in samenwerking met”. Mocht dit er niet bij staan dan heb de video of blog zelf gecreëerd. Als een product WEL gesponsord is, weet dan dat ik dit sponsor omdat het product ook daadwerkelijk bij mij past en ik er ook echt tevreden over ben. Mochten er toevallig nog vragen of opmerkingen zijn? Stuur mij een berichtje via Lifestylekimberley@gmail.com

Social media kanalen waar je mij kunt volgen: Instagram, Facebook, Youtube

Related Post

2 gedachten aan “Roze Digitale Kinderfototoestel”
  1. Wat zonde! Ik zag hem en dacht: leuk cadeautje voor mijn dochter! Maar na het lezen van je review weet ik wel beter. Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *