Sieraden Van Sparkle & More + Kortingscode

Door Kimberley mrt1,2021
Sieraden Van Sparkle & More

Sieraden Van Sparkle & More. Wie houdt er nou niet van sieraden? Ik denk dat iedere vrouw er wel dol op is. Loop je graag rond met de leukste oorbellen, armbanden, kettingen en ringen die helemaal volgens de laatste trend zijn, maar wil je daar niet te veel geld aan uitgeven? Dan ben je bij Sparkle & More aan het juiste adres. Sparkle & More is dé online shop voor betaalbare sieraden, want iedereen verdient het om mooie sieraden te dragen. Vandaag laat ik twee sieraden zien uit de collectie van S&M.

In samenwerking met Sparkle & More mocht ik iets heel moois uitzoeken. Wat mijn keuze is geworden? Dat zijn deze prachtige wolven oorbellen en een wolven ketting geworden. Ik ben erg gek op dieren en dus ook op dieren sieraden. Een wolf doet mij ook altijd denken aan mijn vader op een goede manier.

Sieraden Van Sparkle And More

Deze prachtige oorbellen zijn klein van formaat. Ze vallen op in je oor, maar zijn niet enorm groot. Ook fijn voor je oorlellen. Grote en zware hangers verpesten vaak je oorlellen en dan scheuren ze uit. De kleur van de oorbellen zijn goud. Het materiaal is van stainless steel, dus verkleurt niet! De afmetingen hebben een diameter van 1,2 cm en de totale lengte is 2,4 cm. Klein, maar erg leuk in je oren! Een eyecatcher!

Hier draag ik de wolf oorbelletjes. Ik heb ze in het eerste gaatje van mijn oor zitten.

Sparkle & More oorbellen Wolf

Ik heb een bijpassende ketting met een wolf hangertje. Deze is echt prachig! Het materiaal is stainless steel, dus verkleurt niet! De afmeting van de ketting is 50 cm. Niet te lang en niet te kort. Kijk even hoe mooi die is. Het schakeltje van de ketting vind ik persoonlijk chique. Als je de ketting om wilt doen kun je bij het schakeltje een knipje openen. Daarna kun je de ketting om je nek doen het weer vastmaken aan het schakeltje. De ketting zelf is fijntjes en niet te grof. Het draagt fijn en past eigenlijk over wel bij.

Sparkle & More ketting

Sparkle & More ketting

Hier draag ik de ketting en de oorbellen samen. De oorbellen kosten €17,95 en de ketting kost €26,95.

Sparkle & More kettingZelf ben ik van zilver over gegaan op goud (behalve mijn ringen) en passen deze sieraden goed bij de rest van mijn oorbellen. De levering is trouwens heel erg snel! Ik had ze de volgende werkdag al binnen. De sieraden van Sparkle & More worden netjes geleverd in een sieraden doosje. Ze zitten netjes en stevig verpakt in een bubbeltjes envelop.

Dit artikel is in samenwerking met Sparkle & More geschreven door LifestyleKimberley.nl

Ik heb een persoonlijke kortingscode voor mijn volgers! De code is kimberley10 (met een kleine k)

LET OP!!!! Wanneer ik een product promoot op mijn YouTube kanaal, Instagram of mijn blog, zet ik dat er altijd bij in de vorm van “Deze video/blog is gemaakt in samenwerking met”. Mocht dit er niet bij staan dan heb de video of blog zelf gecreëerd. Als een product WEL gesponsord is, weet dan dat ik dit sponsor omdat het product ook daadwerkelijk bij mij past en ik er ook echt tevreden over ben. Mochten er toevallig nog vragen of opmerkingen zijn? Stuur mij een berichtje via Lifestylekimberley@gmail.com

Social media kanalen waar je mij kunt volgen: Instagram, Facebook, Youtube

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *