Sprookjeswonderland Enkhuizen

Door Kimberley jun21,2018
Sprookjeswonderland Enkhuizen

Sprookjeswonderland Enkhuizen. Wij gingen er een poosje geleden lekker op uit met de familie. Deze keer werd het Sprookjeswonderland. Een mooi sprookjesbos vol met sprookjes. Bijna net zo leuk als in de Efteling, alleen is dit echt alleen maar gericht op sprookjes en een groot bos met speeltuin. Vandaag wil ik jullie vertellen over dit leuke en fijne park. Mocht je nog nooit gehoord hebben van dit park, lees dan vooral eventjes verder. Liefs!

Sprookjeswonderland Enkhuizen

Sprookjeswonderland ligt in Enkhuizen. Vanuit Utrecht een uurtje á 1,5 uur rijden. Het is wel te doen hoor. Wij gingen gezellig met de familie erop uit. Chelsey, Melissa, mijn vader, mijn moeder en mijn oma. Ik was nog nooit eerder in dit park geweest en Chelsey ook niet. Voor ons was het dus de eerste keer. Toen we aankwamen zagen we een mooi groot gebouw. Het begint al goed! De entree is lekker goedkoop. Sprookjeswonderland moet voor iedereen toegankelijk kunnen zijn en daarom hebben zij geen belachelijke prijzen gehanteerd. Prijs: €10,50 p.p.

Sprookjeswonderland EnkhuizenSprookjeswonderland Enkhuizen

Je hebt in het park verschillende attracties voor kinderen zoals: auto’s, paarden waarop je kunt rijden (neppe), heksen show, speeltuin, kinderboerderij, bootjes, trein en hamelen. Ieder kind kan er mega veel plezier hebben. Ook zijn er bepaalde thema’s. Zie hier een vogelverschrikker. De tuin staat er mooi bij en de vogelverschrikker doet zijn werk. Uit veel poppen komen geluidjes. Ook zijn er gebouwen waar je in kan en naar een show kunt gaan kijken met poppen die bijvoorbeeld muziek maken. Zie het als een Efteling show zoals de waterlelie’s, alleen natuurlijk in Sprookjeswonderland versie. Als papa en mama is het zeker genieten van je kinderen hoor!

Sprookjeswonderland Enkhuizen Sprookjeswonderland EnkhuizenSprookjeswonderland Enkhuizen

In het sprookjesbos kun je jezelf vermaken met allerlei verschillende sprookjes: Hans en Grietjes, Sneeuwwitje, Doornroosje, de tovenaar, kabouters etc. Ook zijn er genoeg etenstentjes en lekkers in het park. Op het hele park geld er een rookverbod, wat ik erg goed vind aangezien er veel kinderen rondlopen. Op bepaalde plekken mag je wél roken en dit staat overal netjes aangegeven in het park waar een rookverbod geld en waar niet. Handig!

Sprookjeswonderland Enkhuizen Sprookjeswonderland Enkhuizen

Het leuke van dit park is, is dat alle souvenirs ook gewoon goedkoop zijn en niet mega duur. Dit maakt het park gewoon heel erg leuk en gezellig. Chelsey heeft een leuk krokodilletje gekocht en kreeg een lekker ijsje! Van opa heeft ze een mooi krijtbord gehad wat ze overal mee naar toe kan nemen. Binnen in kun je alle spulletjes leggen. Er zit krijt bij, letters en een sponsje. We hebben echt een super mooie en leuke dag gehad met z’n alle.

Sprookjeswonderland EnkhuizenSprookjeswonderland Enkhuizen

Ben jij wel eens in Sprookjeswonderland geweest met de kids?

Dit artikel is geen samenwerking. Voor samenwerkingen, vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@lifestylekimberley.nl. Dank je wel en graag tot ziens. Kimberley.

Reclame maken? Stuurt u een mail naar info@lifestylekimberley.nl en zie hier u logo!

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *