Zilfia’s Hoeve Stars zijn Nederlands kampioen!

Door Kimberley jul7,2023
Zilfia's Hoeve Stars zijn Nederlands kampioen!

Zilfia’s Hoeve Stars zijn Nederlands kampioen geworden! Dit hadden jullie misschien al gezien op mijn Instagram account of Facebook pagina, maar hoe gaaf is dit?! De dames en alle pony’s hebben zo hun best gedaan! Iedere donderdag was het hard trainen. En iedere week moesten ze de proef beter en beter rijden, met dit als eindresultaat. Fantastisch! Ze zijn gewoon kampioen teamrijden geworden!


Voor je doorgaat met lezen, kun je mij ook op de volgende sociale media accounts volgen! Zo blijf je altijd op de hoogte van alles wat er in mijn leven speelt! InstagramFacebook, Youtube & Tiktok


Vanaf vorig jaar augustus zit Chelsey in het team Zilfia’s Hoeve Stars. Een team van 8 ruiters. Allemaal meiden. Zij is de jongste in de groep en ook nog eens de kleinste. In het begin was het even wennen, want hoe moet dit allemaal? Soms kwam Chelsey thuis en zei: “Ik snap helemaal niks van wat er wordt gezegd”. Ze vond het soms best lastig. De termen die gebruikt worden in de paardensport snapte ze nog niet helemaal. Het is ook niet niks om een nieuwe proef te leren, alle benamingen te weten en het ook daadwerkelijk uit te voeren. Je werkt ook nog eens in een team samen. Toch bleef ze er écht voor gaan.

Chelsey stopt met de carrousel lessen!

Iedere donderdag ging ze weer. Met de volle 100% stond ze super blij op de manege. Serieus gericht op alles wat ging komen. Zo mooi om te zien dat een meisje van negen jaar zo serieus is. Ook al snapte ze een aantal dingen in het begin niet, ze wilde doorgaan. Doordat ze zo’n doorzettingsvermogen heeft, heeft ze dit toch maar even geflikt als kind van negen jaar met haar groep. Ik ben super trots op jou!!

De dag van de wedstrijd heb ik helemaal vastgelegd voor jullie! Deze video is hieronder te bekijken. Ook is de gehele proef gefilmd vanuit de manege. Deze beelden zijn hieronder te bekijken. 

Van harte gefeliciteerd dames!

Op deze video’s berust copyright. Deze mogen niet gebruikt worden door derde. Mits u toestemming heeft van Lifestyle Kimberley.

Related Post

2 gedachten aan “Zilfia’s Hoeve Stars zijn Nederlands kampioen!”
  1. Wat een toppers, je hoeft niet groot te zijn om je in deze ploeg te kunnen handhaven. Goed gedaan meiden😁😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *