Televisie opnames voor KRO

Door Kimberley okt17,2018
Televisie opnames voor KRO

Elf september heb ik televisie opnames gehad voor een nieuw programma. Ik vond dit super spannend om te doen. Dit avontuur heb ik mogen vastleggen op camera en in dit artikel kunnen jullie mijn vlog ook terug zien. Ik heb niet echt ALLES gefilmd omdat we ook bezig waren met opnames zonder vlog camera. Maar nu hoor ik jullie allemaal denken: ‘ hoe ben je dan benaderd, hoe ging het, wanneer komt het op televisie? ‘ Kom, lees mee!

Hoe ben ik benaderd? Zoals vele van jullie misschien wel weten heb ik in oktober 2017 een video opgenomen over Anne Faber. De vijfentwintig jarige vrouw die twee weken lang werd vermist. Uiteindelijk bleek ze te zijn verkracht en vermoord. Heel Nederland was in rep en roer over deze verdwijning. Mocht je de video nog niet hebben gezien? Bekijk hem dan hieronder. Door deze video ben ik benaderd door verschillende media’s. Maar persoonlijk wilde ik mezelf daar niet mee bezig houden. Later werd ik benaderd door de KRO. Ze vroegen mij of ik mijn verhaal wilde doen voor een nieuw televisie programma. Ik vond het erg fijn dat ik gewoon de kans kreeg om uit te leggen hoe dit in zijn werk ging en wat wij als burgers allemaal hebben gedaan en nog steeds kunnen doen voor ons medemens. En ik heb met deze zoektocht mijn steentje gelukkig kunnen bijdragen.

Hoe ging het allemaal in zijn werk? Na wat bel en mail gesprekken zijn we elf september gaan afspreken. We hadden afgesproken in het bos in Soest. Hier zouden de opnames plaats vinden. Nadat ik met de crew kennis had gemaakt kreeg ik een zendertje om. Zo kunnen jullie mij straks goed horen op televisie. We liepen een beetje door het bos heen en t gesprek begon eigenlijk vanzelf. In de video hieronder zie je een beetje hoe dit in zijn werk ging. De takes die in deze vlog zijn genomen waren voor wat shots voor in het programma op televisie, vandaar dat het telkens even over moest. Zo had ik zelf ook lekker veel materiaal over, want ik mocht vloggen.

Wanneer komt het op televisie? 29 november is mijn deel te zien op de zender KRO. De tijden weet ik nu nog niet, maar ik denk wel dat dit in de avonduren zal zijn. Vanaf 29 september komt deze serie dus iedere week op televisie. Ook komen er natuurlijk andere zaken aanbod met andere mensen. Mocht je op de hoogte willen blijven, volg mij dan gezellig op Instagram. Zo kun je altijd op de hoogte blijven van alles wat ik doe, ga doen of heb gedaan en weet jij altijd alles als eerste. Abonneer ook op mijn YouTube kanaal voor meer video’s! Gezellig.

Heb jij wel eens meegedaan aan een TV programma?

Dit artikel is geen samenwerking. Voor samenwerkingen, vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@lifestylekimberley.nl of Lifestylekimberley@gmail.com. Dank je wel en graag tot ziens.

Reclame maken? Stuurt u een mail naar info@lifestylekimberley.nl en zie hier u logo!

Related Post

14 gedachten aan “Televisie opnames voor KRO”
 1. Wat een eer! Ik ben ook eens gevraagd om op tv wat te vertellen over Brazilië, maar dat heb ik afgewezen. Beetje camera schuw 😉 niets voor mij. Gefeliciteerd hoor! Geniet van alle aandacht

  1. OOOOOOOO dat moet je doen. Gewoon erover heen zetten. Je kan het 100x opnieuw doen! Dan word je echt alleen maar beter. Wat gaaf zeg.

 2. Wow, wat super stoer zeg.. dat je bent benaderd hiervoor! Lijkt me heel spannend, maar ook heel erg leuk. Heb je jouw aflevering zelf al helemaal gezien, of zie je dat ook pas de 29e?

  1. Dank je wel! Was ook spannend, zeker wel. Ik heb de aflevering helaas niet gezien, dus extra spannend haha. Ik heb wel 1 stukje gezien die ze net hadden opgenomen zeg maar, dat zag er wel heel mooi uit.

  1. Dank je wel. Het is een leuke ervaring dat zeker. En een groot compliment…. ja zo kun je het ook zien inderdaad. Was fijn om mee te mogen doen en mijn verhaal te vertellen.

  1. Mhuw zenuwachtig niet echt. Ik heb eerder een TV programma gedaan (een heel weekend opnames), dus was het wel een beetje gewend. Toch blijft het natuurlijk spannend. Zeker om mezelf straks te gaan zien. Toch vreemd je kop op TV. ja dat laatste wat je zegt….. durf ik het wel te kijken hahaha! Scheelt, ik maak ook youtube video’s en dan moet je jezelf terug kijken want je moet je video editen.

  1. Hier hoefde gelukkig niet veel opnieuw, alleen soms de loopjes haha. Praten kan niet helemaal opnieuw want het is gewoon hoe je het vertelt. Maar soms was Joris even wat kwijt en moest hij het overnieuw doen hihi. Verder een leuke ervaring. Had al eerder met een programma mee gedaan en ook uitgezonden geweest, maar dit is toch net wat anders. Waar heb jij aan mee gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *