De mooiste kunstplanten van Maxifleur

Door Kimberley jul6,2022
De mooiste kunstplanten van Maxifleur

De mooiste kunstplanten van Maxifleur. Ja, dat zijn ze! Heb jij kunstplanten of kunstbloemen in je huis? Tegenwoordig kun je er niet meer omheen. Is het een trend? Hebben mensen geen zin meer in het verzorgen van planten of bloemen? Ik kan je wel zeggen dat het in ieder geval super makkelijk is haha.


Voor je doorgaat met lezen, kun je mij ook op de volgende sociale media accounts volgen! Zo blijf je altijd op de hoogte van alles wat er in mijn leven speelt! InstagramFacebook, Youtube & Tiktok


Om heel eerlijk te zijn heb ik zeker wel 5 kunstbloemen in huis. Dit zijn grote oranje bloemen. Deze staan bij ons op een plankje op het toilet. Zeker voor zulke plekjes in het heel makkelijk om daar kunstbloemen neer te zetten en er niet meer naar om te kijken. Tegenwoordig zijn er steeds meer kunstbloemen en nu ook steeds meer kunstplanten. Dit is ideaal! Je kunt er zo leuk je kantoor, woonkamer of slaapkamer mee inrichten! Maar ook kun je hier super leuk je balkon mee opleuken.

De kunstplant ficus. Dit is misschien wel de meest bekende kamerplant in Nederland. En die vind je bij Maxifleur kunstplanten. Want zij hebben niet alleen de ficus als kunstplant in meerdere soorten, uitvoeringen, maten en kleuren, de kunstboom ficus laat een alleen nog maar grotere variatie zien. Een handige tip: De plant heeft een brandvertragend effect. Het is tijd om deze kunstplanten te ontdekken!

Ficus Exotica XL 110 cm kunstplant
Bron: Maxifleur kunstplanten

Jullie kennen vast de buxus wel. Zelf kreeg ik hier veel mee te maken, omdat ik op een ‘groene’ school zat. Ik leerde het vak bloemschikken. We moesten ook planten uit ons hoofd leren, maar ook bomen en bloemen. Dat was soms wel een uitdaging hoor. Ik heb mijn diploma in 2007 behaald. Tegenwoordig bestaat er ook een kunst buxus. Deze kunst buxussen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. De buxus heeft de mooiste kleuren en blaadjes die bijna niet van de echte plant te onderscheiden zijn. 

Buxus Bal Deluxe kunstplant
Bron: Maxifleur kunstplanten

Persoonlijk vind ik het erg mooi om zo’n buxus te combineren in een tuin of bijvoorbeeld bij een voordeur. Helaas heb ik zelf geen voor of achtertuin om deze te plaatsen. Maxifleur kunstplanten heeft echt genoeg keuze voor jou! Ze hebben onder andere: kunstplanten, kunstbomen, kunst hangplanten, kunstbloemen en plantenbakken. Wil je de winkel zelf bezoeken? Dat kan ook. Op steenworp afstand van de bloemenveiling Aalsmeer en Amsterdam Airport bevindt zich een ware jungle van kunstplanten.

In de Experience Center van ruim 1.000m² presenteren zij de nieuwste groene trends, vind je de meest natuurgetrouwe collectie kunstplanten, en kun je kiezen uit een grote collectie kunstbomen tot wel vijf meter hoogte. De mooiste kunstplanten van Maxifleur. Kom snel een bezoekje brengen of kijk online.

Heb jij kunstplanten of bloemen thuis?

Dit blog is een samenwerking met Maxifleur kunstplanten

Related Post

4 gedachten aan “De mooiste kunstplanten van Maxifleur”
 1. liefste kyberley ,
  ik hou van je videoo’s.
  ik leer zo veel bij .
  heb nu ook een dochteje van acht jaar en heb moeitje haar bezig te houden .
  kan je me enkele tips geven

  mvg
  nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *