Een spatscherm, maar dan met foto!

Door Kimberley jul19,2022
Een spatscherm, maar dan met foto!

Een spatscherm, maar dan met foto! WAUW! Wat is het mooi geworden! Ik ben er echt helemaal ondersteboven van hoe mooi dit spatscherm is en hoe groot het is!❤Dit handige scherm is natuurlijk bedoeld om achter je gasfornuis of kookplaat te hangen zodat de spetters, of zelfs misschien het eten niet meer op de muren komt. Zo bescherm jij de achterwand van de keuken en staat dit ook nog eens super luxe in je keuken. Als je wilt zien hoe dit eruit ziet…… lees dan snel verder. Het is echt prachtig!

Je herkent het vast wel hé? Je bent aan het koken en de spetters vliegen om je oren. Maar ook als je één verkeerde beweging maakt valt je pollepel of vork ineens in de pan. Dat kan zorgen voor etensresten aan de muur. Ik heb een spatwand mogen personaliseren naar wens en wow, wat is het mooi geworden!

Ik zal je uitleggen waarom jij een spatscherm in je keuken zou moeten hebben hangen.

De plaat is niet alleen handig zodat je muren schoon blijven van vlekken en spetters. Je maakt je keuken er een stuk mooier mee! Doordat je je eigen spatscherm kan personaliseren met je eigen foto zorg je ervoor dat ook je keuken een persoonlijke plek wordt. Op deze manier sta jij een stuk fijner en leuker te koken. Genoeg reden om spatscherm voor je kookplaat of fornuis te kopen! Heb je de mijne gezien?

Een spatscherm, maar dan met foto!

Materiaal en productinformatie

De spatplaat is gemaakt van aluminium en van de beste kwaliteit. Hij is 3 mm dik. Er zit ook een speciale coating op, waardoor je het scherm gemakkelijk met een doekje kunt afnemen. Hierdoor blijven er ook geen vlekken of spetters op het spatscherm zitten. De plaat is hittebestendig, waardoor hij zeer geschikt is als spatwand in de keuken achter gasvuur. De plaat smelt dus niet en krijgt ook geen verkleuringen. Ook niet na verloop van tijd. Daarom is juist een spatscherm van aluminium zo handig.

De spatplaten zijn er in een zeer groot aantal verschillende formaten, zodat jouw spatscherm perfect op je muur zal passen. Je kunt een kleine bestellen van 60 bij 30 cm, maar ook een hele grote van 120 bij 90 cm. Voor ieder wat moois! Een spatplaat fornuis is te vinden op de website van Fotocadeau.

Een spatscherm, maar dan met foto!

Uiteraard hoef je niet perse een foto van jezelf, gezin of hond op het spatscherm te plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld ook foto’s van eten en drinken gebruiken. Dat heeft te maken met je keuken. Of als je een prachtige foto hebt van een stukje bos. Alles is dus mogelijk om jouw persoonlijke spatplaat te maken.

Persoonlijk vind ik het geweldig om producten te hebben met een foto erop. Je kan namelijk ook je eigen mok maken? Een mok met foto is een leuk cadeau om te krijgen én natuurlijk vooral om te geven. Het is geschikt voor elke gelegenheid. Maak een mok persoonlijk door er een mooie herinnering op te plaatsen. Je hebt bij keuze uit verschillende kleuren mokken. De mok is ook nog vaatwasser bestendig.

Heb je al inspiratie gekregen om iets leuks te creëren?

Dit blog is geschreven in samenwerking met Fotocadeau.nl

Op deze foto`s berust copyright. Deze mogen niet gebruikt worden door derde. Mits u toestemming heeft van Lifestyle Kimberley.

Related Post

2 gedachten aan “Een spatscherm, maar dan met foto!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *