Een kijkje in de slaapkamer van mijn dochter

Door Kimberley aug31,2020
Een kijkje in de slaapkamer van mijn dochter

Een kijkje in de slaapkamer van mijn dochter. Jullie hebben vaak gevraagd of ik dit wilde laten zien. Haar kamer is nog niet helemaal af. Er moet nog één muur gedaan worden. Zoals jullie weten zijn wij sinds vijf maanden verhuisd. Chelsey heeft altijd al haar eigen slaapkamer gehad. In het vorige huis sliep ze vaker bij mij dan in haar eigen bedje. In dit huis doen we dat nét iets anders. Wil je haar kamer zien?

Toen wij gingen verhuizen dacht ik er wel aan om een nieuw kinderbed te kopen. Het bed wat je op de foto ziet heeft ze denk ik al zo’n vier jaar. Dit bed is een meegroeibed. Heel erg makkelijk. Hij staat nu op de grootste stand. Toch wil ik met de tijd gaan kijken voor een ander leuk bed en ook een ander matras.

Slaapkamer van Chelsey

Ik ben zelf aan het zoeken naar een leuke hoogslaper met bureautje eronder. Het moet natuurlijk wel in de kleuren roze en wit. Chelsey vindt hoogslapers geweldig. Een nieuw matras mag dan zeker ook niet ontbreken. Men zegt dat je tussen de vijf en zeven jaar moet kijken naar een nieuw matras. Ik heb dus nog even de tijd, maar kan alvast op zoek gaan. Het is een hele klus om iets goeds te vinden voor kids.

Bureau Chelsey

Chelsey heeft ook een eigen bureau. Ook die is van het vorige huis meegegaan naar ons nieuwe huis. Ze zit hier graag te kleuren, tekenen, knutselen en zichzelf op te maken. De spiegel moet nog opgehangen worden en er moeten nog leuke witte hoogglans plankjes boven haar bureau komen. Super leuk toch?

Een kijkje in de slaapkamer van mijn dochter

Zoals jullie merken is ze gek op roze, eenhoorns en knuffels. Hier een close-up foto van haar bureau.

Kast

Een ander deel van haar kamer is dit stukje. Hier staat een Ikea kast. Uiteraard een witte vakkenkast. Zes vakken zijn gevuld met opbergboxen. Dat is bij haar wel nodig. Ze heeft heel veel spulletjes. In deze vakken kan ze het makkelijk en snel opbergen. Ieder vakje is voor ander speelgoed. Zo hou je overzicht.

Een kijkje in de slaapkamer van mijn dochter

Haar bed ligt VOL met gezellige knuffels zoals je ziet. Ze heeft een echte meisjeskamer en zoals zij zegt een “prinsessen kamer” en ik geef haar geen ongelijk. Op haar nachtkastje staat haar diploma en een tegeltje met haar naam, de datum van het afzwemmen en HOERA. Verder staan er nog twee plantjes op die Chelsey zelf heeft uitgekozen. Haar klamboe komt trouwens ook nog van het oude huis. Heel handig om nog haar oude spulletjes te hebben. Zo kon ik haar nieuwe kamertje meteen inrichten. Haar vloer wordt met de tijd ook nog veranderd. Deze wordt zwart. Alles op z’n tijd. Een vloer is niet goedkoop.

Hoe gaat het nu met slapen in haar eigen bedje?

Ze kruipt vaak nog bij ons in de nacht en verzint een smoes. Wij sturen haar dan terug. Het enige wat af en toe mag is dat zij in ons bed gaat slapen als wij nog niet slapen. Als één van ons dan naar bed gaat leggen wij haar over. Maar dit mag ook niet iedere dag en dat weet ze. Soms mag ze echt bij ons slapen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met perfecthomeshop.eu

 

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *