We nemen AFSCHEID van het jaar 2022 en zeggen HALLO tegen het jaar 2023

Door Kimberley dec31,2022
We nemen AFSCHEID van het jaar 2022 en zeggen HALLO tegen het jaar 2023!

We nemen AFSCHEID van het jaar 2022 en zeggen HALLO tegen het jaar 2023. Ik heb ik weer veel leuke dingen mogen en kunnen doen. Wel heb ik minder video’s gemaakt dan dat ik wilde, maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb twaalf video’s gemaakt op YouTube dit jaar, maar op TIKTOK ben ik ook heel erg bezig geweest met video’s maken. Op dat platform ben ik ook enorm gegroeid en dat vind ik super leuk. Daar neem ik je ook af en toe mee in dag vlogs, maar vooral paarden video’s.


Voor je doorgaat met lezen, kun je mij ook op de volgende sociale media accounts volgen! Zo blijf je altijd op de hoogte van alles wat er in mijn leven speelt! InstagramFacebook, Youtube & Tiktok


In het jaar 2022 heb ik ik weer de draad kunnen oppakken van uitjes, samenwerkingen, Instagram én TikTok. Ik was de motivatie een beetje kwijt geraakt, maar heb mezelf helemaal herpakt. Uitjes hebben we gezellig gedaan en daarbij heb ik niet altijd mijn camera gehad. Ik wilde ook genieten van het hier en nu. Het afgelopen jaar heb ik ook mooie samenwerkingen mogen doen met verschillende bedrijven. Ook in 2023 staan er nog hele leuke samenwerkingen op de planning en ben ik met sommige nu bezig.

Instagram had ik ook even op een laag pitje staan. Ik wist niet helemaal meer hoe ik mijn content moest neerzetten, zat in dubio wat een mooie feed zou zijn, want ik wil alles zo perfect. Helaas kan dit niet en heb ik gewoon de knoop doorgehakt en ben ik gewoon weer begonnen. TikTok ben ik van de zomer mee begonnen Eigenlijk heb ik dit platform al sinds vorig jaar, maar deed ik er niet veel mee. Ik snapte het allemaal niet zo. Chelsey, mijn dochter, heet mij echt geleerd hoe TikTok werkt en wat je ermee kan. Ik begon met paarden video’s, schoonmaakvideo’s en zo kwamen er steeds meer leuke video’s. Ik ben enorm gegroeid op dit platform en daar ben ik jullie super erg dankbaar voor! Blijf mij zeker sopporten.

In de video hierboven heb ik een compilatie video gemaakt van wat wij in 2022 allemaal gedaan hebben en hoeveel mooie en speciale momenten ik op camera heb opgenomen. Ook staat in de beschrijving van de video alle linkjes van de video’s apart. Er komt aankomende week nog een blog artikel online over mijn top 5 best gelezen artikelen. Dit doe ik ieder jaar. Maar eerst ga ik genieten van mijn vakantie!

Dank jullie wel voor jullie support!

We nemen AFSCHEID van het jaar 2022 en zeggen HALLO tegen het jaar 2023!

Een fijne jaarwisseling en een heel gezond 2023 voor iedereen!

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *