Mijn eigen werkruimte in huis

Door Kimberley apr19,2022
Mijn eigen werkruimte in huis

Nadat ik nu alweer twee jaar hier woon, heb ik eindelijk mijn eigen werkruimte in huis. Het heeft even geduurd. Puur omdat ik niet helemaal wist wat ik precies wilde. Een bureau in de woonkamer of een bureau in de slaapkamer? Kan ik mij wel concentreren in de woonkamer als de televisie bijvoorbeeld aanstaat? Ik heb echt de voor en nadelen in mijn hoofd gezet. Ik ben eruit! Ik laat het jullie graag zien.

Een eigen werkplek is heel fijn om te hebben, maar ook moet je inspiratie hebben. Hoe richt je je eigen ruimte goed en mooi in? Wil je het vol of juist rustig? Dat zijn allemaal dingen waaraan je moet denken. Voor mezelf wilde ik het rustig houden en geen poespas. Toch wilde ik het wel “leuk” & fijn inrichten.

Waar is bevind mijn werkruimte zich?

Mijn werkruimte bevindt zich in onze slaapkamer. De woonkamer was gewoon uitgesloten. Dit omdat ik mezelf niet kan concentreren als er een tv aanstaat. Ook willen ze hier thuis wel eens tv kijken én dan ook nog video’s kijken op de telefoon. Persoonlijk word ik daar echt een beetje gek van. Het is fijner om een eigen plek te hebben waar je je kunt afzonderen van alles en iedereen en in stilte kunt werken. Wij hebben niet een mega grote slaapkamer, maar toch past mijn bureautje hier. Super fijn! Zoals je op de foto ziet zag het er eerst zo uit. Heel kaal, maar wel met een plant. En niet echt een kleine plant hahaha.

Mijn eigen werkruimte in huis

Dit stukje lege muur wilde ik opvullen, maar met wat? Posters, plankjes en dan met plantjes erop? Of misschien met foto’s? Fotolijstjes aan de muur leek mij wel een leuk idee. Ik hou ontzettend van foto’s aan de muur. Het is gezellig, sfeervol en mensen hebben iets leuks te bekijken als ze bij je over de vloer komen. Je hebt alleen wel veel manieren om foto’s te kunnen ophangen. Tegenwoordig is er zoveel keuze in hoe je een foto kan bedrukken. Posters, hout, cirkels, squares etc. Ik koos zelf voor hexagon.

Wat is hexagon precies?

Hexagon is een ander woord voor zeshoek. Door de sierlijke vorm heeft de hexagon een moderne look, waardoor het tegenwoordig zeer populair is. Het mooie is dat je de hexagon collage op je muur geleidelijk aan steeds verder kan laten groeien. Stel je voor: je begint met vier of vijf verschillende foto’s op hexagon en je hangt deze aan de muur, dan kun je in de toekomst, wanneer je nieuwe mooie foto’s hebt eenvoudig meer foto’s op hexagon bij bestellen om je hexagon fotocollage uit te breiden. Super!

Mijn eigen werkruimte in huis

Hierboven zie je een voorbeeld van hoe ik mijn hexagon heb gemaakt. In totaal heb ik 8 stuks, maar ik vind hem zo mooi genoeg. De achtste foto vond ik lastig om nog ergens te plaatsen. Ik ben echt een tijdje bezig geweest om het mooi te krijgen. Hieronder wat voorbeelden hoe ik het eerst had hangen.

Mijn eigen werkruimte in huis

Eerst had ik de 2 andere foto’s boven de plant gehangen. Het is apart dacht ik. Maar nee. Toch niet! Uiteindelijk koos ik ervoor om de twee foto’s boven de plant weg te halen en de andere zo te laten. Nee, dit zinde mij ook niet! Het is wel even puzzelen hoe jij de foto’s wilt hebben. Maar ik heb het voor elkaar.

Mijn eigen werkruimte in huis

Hieronder zie je het mooie eindresultaat in kleur!

Wat vinden jullie ervan? Ik vind het zo een top combinatie van foto’s, kleuren en hoe het hangt.

hexagon

Bureau in de slaapkamer

Wil jij ook zo’n mooie hexagon? Een hexagon collage maken, kan bij Fotocadeau.nl

Dit blog is in samenwerking met Fotocadeau.nl

Op deze foto`s berust copyright. Deze mogen niet gebruikt worden door derde. Mits u toestemming heeft van Lifestyle Kimberley.

Related Post

2 gedachten aan “Mijn eigen werkruimte in huis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *