Twee prachtige foto’s op canvas

Door Kimberley mrt27,2023

We vinden het allemaal leuk en we hebben het bijna allemaal wel: een foto op canvas. Foto’s in je huis maken het gezelliger en aantrekkelijker. Ik heb twee prachtige foto’s laten bedrukken op canvas. In dit blog laat ik je zien welke foto’s dat zijn en geef ik je meer informatie over het maken van je eigen canvas.


Voor je doorgaat met lezen, kun je mij ook op de volgende sociale media accounts volgen! Zo blijf je altijd op de hoogte van alles wat er in mijn leven speelt! InstagramFacebook, Youtube Tiktok


Foto afdrukken op canvas doek:

Jij kun heel makkelijk jouw foto op canvas laten maken. Nadat jij een foto hebt geüpload, kun je kiezen uit meerdere opties om jouw foto canvas helemaal naar wens te maken. Als je klaar bent kun je jouw canvas bestellen. Er zijn ook kleurfilters voor een leuker effect op jouw foto. Dankzij de vele formaten en ontwerpmogelijkheden kun je jouw foto op canvas volledig personaliseren naar wens. Cool he?

Hoe hang je een canvas foto op?

Twee prachtige foto's op canvasEr is een ophangsysteem waarbij je de canvas aan de muur kunt hangen met behulp van drie schroeven, een wandplug en tandhanger. Hierbij moet je een gat in de muur boren. Wil je dit liever niet, dan is de 3M plakstrip een optie. Deze plak strips zijn geschikt voor een lichtere canvas, met een maximaal formaat van 80 bij 60 cm. Deze stevige strips zorgen ervoor dat het ophangen van jouw canvas makkelijk is. De 3M plak strips zijn schadevrij te verwijderen.

Mijn eerste foto die ik heb laten maken is een foto van Chelsey. Ik wilde super graag een uitvergrote foto van haar en een paard van de manege, Maureen. Toevallig heb ik vorig jaar zomer een mooie foto van haar en Maureen kunnen maken. Tijdens de les mocht ze op haar rijden en greep ik mijn kans om een foto te maken voor ze begon met de les. Dat is deze prachtige foto geworden. Echte liefde! De foto is 60×90 cm en 2 cm dik. Het is echt een mega grote canvas! Het is een prachtig formaat voor in huis.

Twee prachtige foto's op canvas

Naast een canvas heb je ook een wanddoeken. De eerste vraag die vast in jou opkomt is: Waarom een wanddoek? Zoals eerder benoemd is een wandkleed helemaal hot. Dit wordt dan ook alleen maar bevestigd in woonprogramma’s, waar een wanddoek vaak in terugkomt. Een groot wandkleed kan jouw wand de boost geven die het verdient. Een muurkleed wordt gemaakt van polyester. Hoe was ik een wandkleed? Ik raad het aan om het muurkleed te wassen op een temperatuur van 30 graden. Je kunt hem daarna eventueel strijken, met een maximale warmte van 110 graden. Hierdoor blijft het product van de juiste kwaliteit en kan het zeer lang mee.  Dit wandkleed is te bestellen via Fotocadeau.nl

De tweede canvas die ik besteld heb is van ons drieën samen. Deze kan natuurlijk niet ontbreken aan onze muur! Deze foto is gemaakt op de 83e verjaardag van oma. Dit canvas is 60×80 cm en 2 cm dik.

Twee prachtige foto's op canvas

Ben je opzoek naar meer? Bestel ook onderzetters van Fotocadeau

Heb jij een canvas foto thuis hangen?

Dit blog is geschreven in samenwerking met Fotocadeau.nl

Op deze foto`s berust copyright. Deze mogen niet gebruikt worden door derde. Mits u toestemming heeft van Lifestyle Kimberley.

Liefs, Kimberley

Related Post

2 gedachten aan “Twee prachtige foto’s op canvas”
  1. Ja ik heb een foto op canvas. Maar niet van mensen die foto heb ik zelf gemaakt. Maar die foto’s van jullie is erg mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *