Zielko Schoonmaakproducten

Door Kimberley okt7,2022
Zielko producten

Zielko Schoonmaakproducten. Wil je professionele schoonmaakmiddelen kopen? Jouw huis reinigen wordt makkelijker met deze natuurlijke schoonmaak producten. In het assortiment vind je niet alleen schoonmaakartikelen om oppervlakken te reinigen, maar ook wasmiddel en wasverzachter. Ik heb voor jullie maar liefst vijf producten mogen testen. In dit artikel vertel ik je meer over de producten, maar ook hoe ik het vond om met deze schoonmaakmiddelen te werken. Zoals jullie misschien wel weten, werk ik al elf jaar werk in de huishouding, dus nam ik de producten mee naar mijn werk. Super handig.


Voor je doorgaat met lezen, kun je mij ook op de volgende sociale media accounts volgen! Zo blijf je altijd op de hoogte van alles wat er in mijn leven speelt! InstagramFacebook, Youtube & Tiktok


Badkamer reiniger:

De Zielko badkamervloeistof bevat een heerlijke meloengeur. Het is een natuurlijke en ontvettende vloeistof die zelfs de meest hardnekkige vlekken van elk oppervlak zonder strepen en vlekken reinigt. Het is voldoende het product op een oppervlakte te spuiten en daarna kun je het met een schoon doekje droog maken. De badkamer spray heb ik voldoende getest om te kunnen zeggen dat deze echt werkt! Hieronder kun je op de foto’s zien wat het resultaat is van de tegels in het toilet. Al het gele heb ik uit de tegels gekregen. Hoe heb ik dit gedaan? De tegels heb ik in gesprayd en even laten intrekken. Daarna ben ik met een sponsje over de tegels en voegen gegaan. Wauw, ze shinen weer super mooi. De badkamer reiniger werkt dus ook heel erg goed op tegeltjes. Heb jij dit geweldige product al in huis?

Zielko Schoonmaakproducten

Badkamer reiniger

Reinigingspasta:

De Zielko reinigingspasta bevat een carambola en kaki geur. Het is een natriumpasta voor het reinigen van hardnekkig vuil. Je kan het product gebruiken in de keuken of keuken. Ook is het geschikt voor het bleken, het verwijderen van vlekken en voor het wassen van een verbrande pan of kom. Breng de pasta aan op het vervuilde oppervlak en reinig het met een vochtige spons. Dit heb ik natuurlijk voor jullie getest en ik kan zeggen: met TOP resultaat! De video kun je hier bekijken. Ook heb de pasta gebruikt op een badkamervloer. Hieronder de voor en na foto’s. De vlek is echt helemaal weggepoetst met pasta.

Zielko Schoonmaakproducten

Zielko pasta

Zielko Schoonmaakproducten

Ruitenreiniger:

De Zielko ruitenreiniger wordt gebruikt voor het schoonmaken van ramen, spiegels en glazen oppervlakken. De raamreiniger uit ons assortiment verwijdert effectief het vuil en zorgt voor een mooie en streep loze glans. De natuurlijke spray heeft een exotische geur. De vloeistof is 100% biologisch afbreekbaar. Het is voldoende om het product te sprayen op de oppervlakte en het droog te maken met een droge doek. Dit product heb ik voornamelijk uitgetest op spiegels. Dit product is ook goed om te gebruiken op glazen oppervlakte zoals glazen beeldjes, ruitjes van een keukenkaste etc.

Zielko Glas reiniger

Zielko Glas reiniger

Zielko Glas reiniger

Wasmiddel:

Zielko wasmiddel is gemaakt op basis van kaliumzeep. Het product heeft een unieke geur van passievrucht. Het wordt gebruikt voor het wassen van gekleurde stoffen. De wasmiddel is milieuvriendelijk. Je kunt deze wasmiddel gebruiken voor wasjes van 30 graden tot 60 graden.

Zielko wasmiddel

Wc reiniger:

wc reiniger is een fijn product om mee te werken. De toiletgel is een natuurlijke, veilige en efficiënte toiletreinigingsgel. Het is voldoende om het product onder de rand van het toilet aan te brengen. Laat het enkele minuten intrekken. Bij een erg vieze wc is het belangrijk om het toilet eerst goed te schrobben met een wc borstel voor je het toilet met water doorspoelt. Een kind kan de was doen!

Zielko schoonmaakproducten

De Zielko schoonmaakproducten heb ik met heel veel plezier uitgetest. Ik heb twee weken lang de producten meegenomen naar mijn werk om het heel goed te testen. De producten werken ook écht. Ik vond de schoonmaakmiddelen erg prettig en makkelijk werken. Mocht je één van deze producten willen bestellen, kun je dat via deze link —>> lifestylekimberley doen. Hier help je mij enorm mee.

Dit blog is geschreven in samenwerking met pinkavenue

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *